Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Αισθάνομαι ότι με πνίγεις»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: «Αισθάνομαι ότι με πνίγεις»

Μάνος και Μαρίνα έρχονται ξανά σε αντιπαράθεση όπως θα δούμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», καθώς εκείνη δεν αντέχει τις συγκρούσεις που έχει ο άντρας της με την Αμαλία, ενώ εκείνος νιώθει ότι η Μαρίνα τον πνίγει.

«Α… ωραία τώρα άρχισαν και οι απειλές. Εντάξει ρε μήνυμα ελήφθη»

Ο Μάνος κάνει κάποιο δώρο στη Μαρίνα, αλλά εκείνη είναι κακοδιάθετη επειδή ο Μάνος συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά στη σχέση του με την Αμαλία. Εντωμεταξύ εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί της και αρχίζει να της λέει ότι είναι δικαίωμά του να μιλάει όπως θέλει στην Αμαλία.

«Λοιπόν να σου πω κάτι… Ούτε όταν ήμουν στο δημοτικό με τη μάνα μου που ήτανε πολύ αυστηρή, δεν είχα τέτοιο έλεγχο… Δε μου μέτραγε τις κουβέντες για το πώς θα μιλήσω» της λέει και συνεχίζει «Αισθάνομαι ότι με πνίγεις, με ελέγχεις, τι θα πω και τι θα κάνω. Έλεος… Ακόμα και λάθος να είμαι, δημοκρατία έχουμε. Μου τη σβουρίζει η Αμαλία και θέλω να της τη λέω συνέχεια. Δικαίωμά μου!!!»

Τότε η Μαρίνα εκνευρισμένη με τον Μάνο του λέει όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», «Να το κάνεις όταν δεν είμαι εγώ μπροστά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν μπορώ να ζω με συνεχόμενες εντάσεις… Δεν το καταλαβαίνεις;» και του ξεκαθαρίζει ότι αλλιώς θα φύγει.

Ο Μάνος στη συνέχεια σηκώνεται να φύγει και της απαντά «Α… ωραία τώρα άρχισαν και οι απειλές. Εντάξει ρε, μήνυμα ελήφθη».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY