Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για την Ειρήνη – Ποιος την παρακολουθεί;

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για την Ειρήνη – Ποιος την παρακολουθεί;

Υπό στενή παρακολούθηση θα βρεθεί η Ειρήνη στα προσεχή επεισόδια στη “Γη της Ελιάς”, αφού κάποιος άνθρωπος θα γίνει η σκιά της.

Η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια, του αποκαλύπτει τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά κι εκείνος γίνεται έξαλλος.

Μόλις ο Δημοσθένης το ακούει, δεν πιστεύει στ’ αυτιά του: «Αποκλείεται, κάποιο λάθος κάνεις», λέει στη Μαργαρίτα, καθώς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η Ειρήνη έχει δεσμό με τον Παρασκευά και μάλιστα κάτω από τη μύτη του.

«Αν με κορόιδευε τόσο καιρό θα τον τσακίσω», φωνάζει και αμέσως αρχίζει να κάνει κάποιες κινήσεις για να σιγουρευτεί ότι η Μαργαρίτα του λέει αλήθεια.

Την ίδια κιόλας στιγμή συναντάει τον Βαγιάκο και του αναθέτει να την παρακολουθήσει: «Δεν θα τη χάσεις από τα μάτια σου, θα γίνεις η σκιά της και θα έρθεις να μου πεις ποιον συναντάει», τον προστάζει.

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα αποφασίζει να ενημερώσει τον Παρασκευά για να ξέρει ότι ο Δημοσθένης έχει μάθει για τη σχέση του με την Ειρήνη, ενώ παράλληλα, ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη να του πει την αλήθεια.

«Λοιπόν λέγε, ο Παρασκευάς δεν είναι ο λεγάμενος;», τη ρωτάει κι εκείνη αφενός μεν το παραδέχεται, αφετέρου του ανοίγει την καρδιά της και του λέει: «Ναι., αυτός είναι και είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY