Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

«Στα Σύνορα»: Ιωάννα – Νικόλας: Και έγινεν… έρωτας! – Τι θα δούμε την Κυριακή του Πάσχα

Κυριακή του Πάσχα 5.5.24 στις 21:00

«Στα Σύνορα»: Ιωάννα – Νικόλας: Και έγινεν… έρωτας! – Τι θα δούμε την Κυριακή του Πάσχα

«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!

Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, ΛίλαΜπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής του Πάσχα 5.5.24:

Επεισόδιο 44

Ο Νικόλας και ο Στέφανος καταφέρνουν να κλέψουν τις κούτες με το εμπόρευμα, από το αστυνομικό τμήμα, κάτω από τη μύτη του Περικλή και του Παρασκευά. Ο Θοδωρής και ο Ιάσονας εξακολουθούν να κρατάνε αιχμάλωτο τον Αντώνησε μια αποθήκη, στο μπαρ στο Καμιτσάκι. Όταν η Γιαννούλα ενημερώνει τον Θοδωρή πως θα του δώσει αυτά που ζήτησε, εκείνος τον αφήνει ελεύθερο και ο Αντώνης επιστρέφει στο σπίτι του. Η Καίτη ενθουσιάζεται από την επιστροφή του και αρχίζει να του κάνει όλα τα χατίρια. Ο Μελέτης «πιάνει στα πράσα» στο σπίτι του την Ιωάννα με τον Νικόλα και εκείνος τού λέει πως τελικά αποφάσισε να μην πάει στα Γιάννενα και να μείνει στα Αχούρια. Ο Αντώνης και η Καίτη πηγαίνουν για πικ-νικ στο σπίτι τους, στο δάσος. Αλλά, την ώρα που χαλαρώνουν, εισβάλλει στο σπίτι ο Θοδωρής και τους ανακοινώνει πως το συγκεκριμένο σπίτι, όπως και οι διαδρομές της Γιαννούλας, ανήκουν πλέον σε εκείνον και πρέπει να την ενημερώσουν άμεσα για αυτό.

***Στον ρόλο του Θοδωρή, ο Μιχάλης Μητρούσης***
***Στον ρόλο του Ιάσονα, ο Φώτης Κάραλης***

Sneak preview από το επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα 5/5 και τις εξελίξεις στα Αχούρια

1ο: : Ιωάννα – Νικόλας: Και έγινεν… έρωτας!

2ο: Φανή – Ιάσονας: Όλα της… σχέσης δύσκολα!

Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ (Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη), Κώστας Κόκλας (Στέλιος Καραβοκύρης), Νίκος Πουρσανίδης (Ηρακλής Καλτσάς), Λίλα Μπακλέση (Ιωάννα Καραβοκύρη), Σπύρος Πούλης (Αντώνης Φατούρος), Κώστας Αποστολάκης (Βαγγέλης Τσαούσης), Βαλέρια Κουρούπη (Ολυμπία Καραβοκύρη), Γιάννης Μποσταντζόγλου (Μελέτης Μπάρλας), Ρένος Ρώτας (Σωτήρης Τσαούσης), Πάρις Θωμόπουλος (Πατέρας Αριστείδης), Έλενα Ασημακοπούλου (Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού), Βασίλης Τριανταφύλλου (Νικόλας Μπάρλας), Γιάννης Στεφόπουλος
(Περικλής Σαμπάνης), Σύνθια Μπατσή (Μπαρντάνα Τσαούση), Δανάη Τάγαρη (Φανή Καραβοκύρη), Άννα Παυλίδου (Ελένη Καραβοκύρη), Γιάννης Λάφης (Έντι Τσαούσης), Χριστίνα Μηλιού (Ιφιγένεια Μπάρλα), Άγγελος Νεράντζης (Στέφανος Φατούρος), Βασίλης Γιακουμάρος (Ντίνος), Μαίρη Μπατή (Ελόνα)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Γιάννης Διακάκης
Σκαλέτα: Χάρης Μπόσινας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κυριάκος Βλοντάκης, Μάρκος Παπαϊωάννου
ΕxecutiveProducer: Μιχάλης Δασκαλάκης
Εταιρία Παραγωγής: GreenPixel

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY