Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική τους αφήνει όλους άφωνους

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική τους αφήνει όλους άφωνους

Οι εξελίξεις συγκλονίζουν στη Γη της Ελιάς, με την Βασιλική να κάνει μία ανατρεπτική μεταμόρφωση, αφήνοντας τους όλους άφωνους.

Ο θάνατος του Φίλιππου έχει κάνει τη Βασιλική να κλειστεί στον εαυτό της και να πενθεί τον άντρα της. Όλη η οικογένειά της είναι πλάι της, ενώ η ίδια και η Χάιδω δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον Φίλιππο.

Οι επόμενες μέρες είναι δύσκολες και σκοτεινές για την Βασιλική η οποία δεν βρίσκει κουράγιο να πατήσει ακόμη στα πόδια της, ούτε καν να δει το παιδί της. Οδύρεται και κλαίει. Τα πάντα όμως θα αλλάξουν σε μερικά επεισόδια.

Θα δούμε μία μεγάλη μεταμόρφωση της Βασιλικής. Ξαφνικά, θα πάρει την ζωή στα χέρια της αποφασίζοντας στα σταθεί στα πόδια της. Αρχικά θα προσπαθήσει κι εκείνη να αλλάξει γνώμη στην Χάιδω να φύγει από το μοναστήρι, αλλά μάταια.

Στην πορεία, θα γίνει δυναμική και θα αποκτήσει θάρρος, αναλαμβάνοντας την ηγεσία στα κτήματα. Ο Μιλτιάδης, ο Παρασκευάς, αλλά και η Αριάδνη με τον Στάθη δεν θα φύγουν από το πλευρό της.

Η στάση και η μεγάλη αλλαγή θα τους αφήσει όλους άφωνους, ενώ θα ρίξει το βάρος στην δουλειά, για να την βοηθήσει να ζήσει για εκείνη, αλλά και το παιδί της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY