Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Του απαγορεύει να διώξει την Αριάδνη από την ταβέρνα

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Του απαγορεύει να διώξει την Αριάδνη από την ταβέρνα

Η Αριάδνη ρωτάει ευθέως τον Χρήστο στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, γιατί δεν χωρίζει την Αφροδίτη, τώρα που έμαθε για την σχέση τους…

Η Αφροδίτη είναι σίγουρη μετά την σκηνή που είδε στην ταβέρνα ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη έχουν κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αλλά ίδιος δεν παραδέχεται τίποτα.

Η Αφροδίτη του ζητάει εξηγήσεις και αλήθειες και του απαγορεύει να διώξει την Αριάδνη από την ταβέρνα. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος επιπλήττει τον ανιψιό του, που όλη η Μάνη συζητάει τα καμώματά του.

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θέλοντας να βοηθήσουν στην κατάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Χρήστο και την Αφροδίτη του καλούν για φαγητό.

Εκείνη δέχεται, αν και συνεχίζει να είναι ψυχρή και να κρατά αποστάσεις από τον Χρήστο, ο οποίος τη πλησιάζει ερωτικά.

Από την άλλη, η Αριάδνη αγωνιά για το αν τελικά η Αφροδίτη της μιλήσει, όμως παράλληλα δεν φαίνεται να θέλει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες της για να κατακτήσει τον Χρήστο.

«Γιατί, ρε Χρήστο; Αφού λες ότι είσαι ερωτευμένος μαζί μου! Ούτε παιδιά, ούτε σκυλιά έχετε μαζί, γιατί δεν χωρίζεις;», τον ρωτά κι εκείνος της απαντά: «Γιατί την έχω αγαπήσει την Αφροδίτη. Βαθιά! Μη μ’ αναγκάζεις να σου λέω πράγματα που μπορεί να σε πληγώνουν».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY