Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τα καταστρέφει όλα

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τα καταστρέφει όλα

Η Μαργαρίτα δεν θα κρατήσει ανοιχτό το στόμα της στην Γη της Ελιάς και μια αποκάλυψη που θα κάνει στον Δημοσθένη, θα τον βγάλει έξω από τα ρούχα του.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα πάνω στην κουβέντα θα του πει για τη σχέση της Ειρήνης με τον νεαρό χωρίς να γνωρίζει ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια.

«Αποκλείεται, κάνεις λάθος!» της λέει, αρνούμενος να δεχτεί ότι η κόρη του είχε δεσμό με τον Παρασκευά κάτω από τη μύτη του. «Αν με κορόιδευε τόσο καιρό θα τον τσακίσω!».

Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη που τελικά του αποκαλύπτει τα πάντα.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά με τον Παρασκευά» του λέει. Έτσι, ο Δημοσθένης αναλαμβάνει δράσει και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του. «Σε περιμένω και μην κάνεις κανένα αστείο να την κοπανήσεις, μαύρο φίδι που σε έφαγε!» του λέει.

Ο Παρασκευάς δεν μπορεί να αποφύγει το ραντεβού στο οποίο ο Δημοσθένης του δίνει τελεσίγραφο να παντρευτεί την Ειρήνη χωρίς να τον αφήσει να πει κουβέντα, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, με την Μαργαρίτα να αισθάνεται τρελές ενοχές για όλα αυτά, μιας και τα προκάλεσε άθελά της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY