Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Η Ολυμπία αποτελεί απειλή για τον Νικηφόρο!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Η Ολυμπία αποτελεί απειλή για τον Νικηφόρο!

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί στα τελευταία επεισόδια του «8 Λέξεις» η αλλαγή της συμπεριφοράς του Νικηφόρου, ύστερα από την ανακάλυψη που έκανε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του Μάρκου με τα αναβολικά.

Ο γοητευτικός χημικός βρέθηκε προ εκπλήξεως και η πίεση που αισθάνεται τον οδήγησε στην υπερκατανάλωση αλκοόλ, κάτι που γίνεται αντιληπτό από την Εύα. Η γυναίκα του θα προσπαθήσει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, όμως εκείνος την αποφεύγει λέγοντας γενικότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Ο Δημήτρης χτυπάει την Βικτώρια!

lexeis1

Ο Νικηφόρος, μη αντέχοντας την όλη κατάσταση, ανακοίνωσε στον Μάρκο την απόφασή του να παραιτηθεί από την εταιρεία, θέλοντας να προστατέψει την Εύα και την Ολυμπία.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε τον αγαπημένο ήρωα να πηγαίνει στην Κέρκυρα, ώστε να ηρεμήσει μετά την ανακάλυψη πως ο πατέρας του εμπλέκεται σε βρώμικες υποθέσεις.

nikiforos-768x432

Ωστόσο, η επιστροφή του στην Αθήνα και η έκπληξη που θα θελήσει να κάνει στην Εύα, δεν θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από την Ολυμπία που παρά την αλλαγή στη στάση της απέναντι σε εκείνον, δεν μπορεί να χωνέψει το γάμο της μητέρας της με έναν άλλον άνδρα.

Τα πράγματα θα γίνουν και για τους δύο πιο δύσκολα, όταν η Εύα τους ανακοινώσει πως θα πάει στο Λονδίνο για να συνετίσει την Ρωξάνη που μέρα με τη μέρα πέφτει πιο χαμηλά εξαιτίας των ναρκωτικών. Η Ολυμπία παριστάνει την άνετη, αλλά ο Νικηφόρος νιώθει πολύ άβολα που θα μείνει με την κόρη της στο σπίτι.

5-D2229-EF-9938-4-CAB-8-C7-C-75-EC190-AF8-C2

Στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις», λοιπόν, θα δούμε πως η Ολυμπία μαθαίνει όλη την αλήθεια για την ιστορία με τα αναβολικά, αφού στα χέρια της θα πέσει τυχαία το κινητό του Νικηφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Απειλούν τον Οδυσσέα και την οικογένειά του!

Η Ολυμπία, ακούγοντας τον διάλογο Νικηφόρου – Μάρκου, αντιγράφει αμέσως το αρχείο στο κινητό της, αφού καταλαβαίνει πως έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς ανθρώπους.

8

Η κόρη της Εύας και του Σίμου, βέβαια, ήθελε εδώ και καιρό να απομακρύνει τον Νικηφόρο από τη μητέρα της και με το συγκεκριμένο «χαρτί» μπορεί να φέρει τις καταστάσεις εκεί που θέλει. Έτσι βάζει προχωράει το σχέδιο εκβιασμού του Νικηφόρου!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Αλίκη τραυματίζεται σοβαρά! – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

8 Λέξεις: Μειώνεται η διάρκεια της σειράς;

8 Λέξεις: Αποκάλυψη-σοκ για τον Αιμίλιο

8 Λέξεις: Έτσι θα καταλήξει ο Οδυσσέας στο νοσοκομείο!

Αντρέας Γεωργίου: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ; – Όλο το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY