Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ανατροπή στη ζωή της Αρετής

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ανατροπή στη ζωή της Αρετής

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, η Μαργαρίτα ψάχνει πληροφορίες για την αθώωση της Αρετής και μία γυναίκα θα δούμε να την βοηθάει.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα παρακολουθεί την χήρα του Τάσου και βλέπει παράξενες κινήσεις που μεταφέρει στον Λυκούργο και μάλιστα έρχεται έρθει κοντά με μία γυναίκα-κλειδί που θα την βοηθήσει να βγάλει την Αρετή από την φυλακή.

Ειδικότερα, συναντάει την Τασία Αποστολάκου, την γυναίκα όπου ο άντρας της έχει σχέση με την χήρα του Τάσου και εκείνη μιλάει στην Μαργαρίτα και της εξομολογείται ότι ζητάει ελεημοσύνη.

Ο άντρας της, τα είχε με την φουρνάρισσα, της είπε ότι χώρισαν, αλλά ψέματα και μετά της λέει ότι πρόκειται για ένα σατανικό ζευγάρι.

Ο άντρας της Τασίας είναι φιλοχρήματος και η χήρα του υποσχέθηκε πολλά λεφτά ενώ εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η φουρνάρισσα είναι ικανή για όλα, ακόμη και να σκότωσε εκείνη τον άντρα της.

Φυσικά, η Μαργαρίτα σοκάρεται και μεταφέρει τις πληροφορίες και στον Κουράκο κι έτσι το παζλ θα ενωθεί και η Αρετή πολύ σύντομα θα βγει από την φυλακή, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY