Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Έτσι θα καταλήξει ο Οδυσσέας στο νοσοκομείο!

Αγωνία για τον Οδυσσέα! – Η στιγμή που κάνει αξονική.

8 Λέξεις: Έτσι θα καταλήξει ο Οδυσσέας στο νοσοκομείο!

Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές του «8 Λέξεις» η εικόνα του Οδυσσέα στον αξονικό τομογράφο, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Οδυσσέας γίνεται μάρτυρας ενός ύποπτου καυγά στα όρια του θρίλερ… Μετά από λίγες έρχονται στο φως νέα στοιχεία για ένα έγκλημα με καμένη γυναίκα που βρέθηκε στη Κέρκυρα και ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί πως τη γνωρίζει!

Αμέσως ενημερώνει την αστυνομία για το πού και πότε την είδε, με την αδερφή της άτυχης κοπέλας να συναντά τον επιτυχημένο ζωγράφο και να ζητάει τη βοήθειά του για να βρεθεί ο ένοχος.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Οδυσσέας είναι άθελά του μπλεγμένος σε μια ιστορία με μεγάλο παρασκήνιο και μυστικά, αφού η αδελφή της δολοφονημένης κοπέλας όχι μόνο ζητάει να μάθει πληροφορίες για το σκηνικό που είδε τυχαία ο Οδυσσέας, αλλά του μιλάει και για την κρυφή ερωτική σχέση που διατηρούσε με κάποιο πρόσωπο κύρους στην Κέρκυρα.

Λίγες μέρες αργότερα ο γοητευτικός Κερκυραίος βλέπει μία γυναίκα με ένα λευκό ποδήλατο στον δρόμο και ψάχνει να την βρει απεγνωσμένα, ενώ παράλληλα ενημερώνει την αστυνομία για τις εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ, η Ηλιάνα με την Ελισάβετ έρχονται για τρεις μέρες στην Κέρκυρα και τυχαία πέφτουν πάνω στον Οδυσσέα με την Έρση και τα μωρά. Παρότι η Ηλιάνα το παίζει άνετη, η στιγμή είναι πολύ αμήχανη και ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό της στο νησί.

Ο Οδυσσέας κάνει την επαφή με την Τζένη, τη μάρτυρα που είδε τον ύποπτο άνδρα να σπρώχνει την άτυχη γυναίκα μέσα στο αμάξι, και της ζητάει να καταθέσει στην αστυνομία. Θα επιχειρήσει, μάλιστα, να την πείσει να δώσει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εκεί η κοπέλα φοβάται να μιλήσει για τον άντρα που είδε εκείνο το βράδυ.

Ο Οδυσσέας οδηγεί το ποδήλατό του, όταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο τον χτυπάει και σωριάζεται στην άσφαλτο! Αμέσως θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα μετά το συγκεκριμένο συμβάν.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που θα αναστατώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία θα τρέξουν αμέσως κοντά τους για να του συμπαρασταθούν, ελπίζοντας να μην έχει κάτι σοβαρό μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο.

20201111002201

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντρέας Γεωργίου: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ; – Όλο το ρεπορτάζ

8 Λέξεις: Έρχεται η καταιγίδα… Αρώνη – Τι θα δούμε τη Δευτέρα

8 Λέξεις: Το «μαύρο» όνειρο της Νόνας! (video)

8 Λέξεις: Στα… δόντια της μαφίας ο Μάρκος;

8 Λέξεις: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια Μαρόγλου!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY