Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χρηστίδου για χωρισμό Οικονομάκου: «Λένε ότι έλεγε ψέματα η Αθηνά ένα μήνα πριν, τι έπρεπε να πει δηλαδή;»

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου.

Χρηστίδου για χωρισμό Οικονομάκου: «Λένε ότι έλεγε ψέματα η Αθηνά ένα μήνα πριν, τι έπρεπε να πει δηλαδή;»

Με τον χωρισμό – βόμβα ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιιππο Μιχόπουλο ασχολήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με την τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

Μέσα σε όλα, δε, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την προσωπική της αντίθεση για όλο τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες γύρω από την στιγμή που επέλεξε το ζευγάρι να ανακοινώσει τον χωρισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε πως «σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο εγώ λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, θέλω να πω ας μην ανοίγει και μεγάλη κουβέντα. Είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση, παίζουν τώρα βιντεάκια από πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό, τι έλεγε η Αθηνά και «α, έλεγε ψέματα». Τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει δηλαδή σε έναν δημοσιογράφο και σε ένα μικρόφωνο που εμφανίστηκε μπροστά της, «κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου»; Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη».

«Δεν δίνεις αναφορά αναλυτική, καθημερινή στα social media. Όταν φτάσεις στο σημείο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και την μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις. Γιατί ενδεχομένως θα προχωρήσουν και με τη ζωή τους και θα είναι χωριστά οπότε θα προκύψει αυτό. Από εκεί και πέρα όμως όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν μπορώ να την ακούω».

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων που το περνάνε, εγώ και ο Νίκος (σ.σ. Συρίγος) έχει τύχει να το βιώσουμε οπότε ξέρουμε πόσο βάρος έχει αυτό στην ψυχολογία σου, έτσι κι αλλιώς. Γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία και την άποψη του καθενός για κάτι που είναι τόσο προσωπικό, όπως ο γάμος».

«Εμείς ευχόμαστε να είναι το καλύτερο για τους δυο τους. Αν αυτό είναι η καλύτερη εκδοχή, να είναι αυτή. Δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό όταν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Ευχόμαστε να είναι και οι δυο καλά και κυρίως ενωμένοι απέναντι στα δυο τους παιδιά γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο και το πιο δύσκολο» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY