Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αντρέας Γεωργίου: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ; – Όλο το ρεπορτάζ

Η αλήθεια για τα δημοσιεύματα που έχουν ως στόχο να «πλήξουν» τον γνωστό δημιουργό.

Αντρέας Γεωργίου: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ; – Όλο το ρεπορτάζ

Για άλλη μία φορά φήμες που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον του Αντρέα Γεωργίου έκαναν την εμφάνισή τους, σε μία περίεργη περίοδο λόγω του κορωνοϊού.

Η αρχή έγινε με τα δημοσιεύματα που ήθελαν το «8 Λέξεις» να παγώνει, εξαιτίας του lockdown που βρίσκεται η Ελλάδα από το Σάββατο και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει πρόωρα ξανά η σειρά του ΣΚΑΪ.

Οι εικόνες από τα γυρίσματα που συνεχίζονται κανονικά, ήρθαν να διαψεύσουν εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση στους τηλεθεατές και πρόβλημα στη Make It Productions.

Τώρα τα ίδια «ρεπορτάζ» υποστηρίζουν πως οι δημιουργοί του πολιτικού-ερωτικού θρίλερ συζητούν με το MEGA για να μετακομίσουν στη Συγγρού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τέτοιο θέμα δεν τίθεται!

Αρχικά να σας θυμίσουμε πως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει το 2018 η τριάδα των επιτυχών, Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου με τον ΣΚΑΪ είναι για 1+1 χρόνια. Δηλαδή, τώρα βρισκόμαστε στο δεύτερο έτος της συμφωνίας και η συνεργασία τους δεν λήγει το 2022.

Από εκεί και πέρα, οι σχέσεις των τριών δημιουργών με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι άριστες και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε ευκαιρία, όπως συνέβη πριν από έναν χρόνο.

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ αντέδρασε στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τονίζοντας: «Ο Αντρέας Γεωργίου και όλη η ομάδα – δημιουργοί της σειράς χαίρουν άκρας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Ό,τι άλλο λέγεται και γράφεται δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε».

Ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου μαζί με την Βάνα Δημητρίου έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό brand, αποτελώντας αντικείμενο του πόθου κάθε τηλεοπτικού σταθμού, αλλά όσα λέγονται και όσα γράφονται αυτή την περίοδο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τι γράφουμε όσοι τα γράφουν ή τα αναπαράγουν θα εκτεθούν…

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Έρχεται η καταιγίδα… Αρώνη – Τι θα δούμε τη Δευτέρα

8 Λέξεις: Το «μαύρο» όνειρο της Νόνας! (video)

8 Λέξεις: Ώρες Αγωνίας για τον Οδυσσέα! – Πάσχει από σοβαρή ασθένεια;

8 Λέξεις: Στα… δόντια της μαφίας ο Μάρκος;

8 Λέξεις: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια Μαρόγλου!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY