Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

Οι πρώτες λεπτομέρειες για το ρόλο της Ναταλίας Δραγούμη στο «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

Η Ναταλία Δραγούμη είναι η τελευταία ηθοποιός που μπήκε στο καστ του «8 Λέξεις», όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Αντρέας Γεωργίου στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα στην Κύπρο για το ερωτικό-πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ.

nataliadragoumi-130728341-1352110178472145-4109950033403169858-n

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πρώτες φωτογραφίες και τα βίντεο με σκηνές που συμμετέχει ή backstage υλικό που μοιράζεται η Make It Productions με τους θαυμαστές της σειράς.

Αν και ο Αντρέας Γεωργίου κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες του ρόλου της Ναταλίας Δραγούμη στο «8 Λέξεις», εκείνο που μάθαμε είναι πως η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαίρη.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή σύγχρονη γυναίκα, η οποία θα αναστατώσει τις οικογένειες Αρώνη και Καλλέργη, η αντιπαλότητα των οποίων θα περάσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την κρυφή δραστηριότητα του Μάρκου και την αποκάλυψη αυτής από τον τηλεοπτικό σταθμό του Άκη.

20201211171631
nataliadragoumi-131070773-421720365678171-2226660932265593611-n

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

8 Λέξεις: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται! – Τι θα δούμε την Δευτέρα

Ολόκληρη η οικογένεια Καλλέργη πέφτει από τα σύννεφα μόλις ακούει τα συνταρακτικά νέα και ο Μάρκος βρίσκεται ξαφνικά μόνος του, καθώς όλοι του γυρνάνε την πλάτη. Παράλληλα, η Εύα με τον Νικηφόρο ακούνε την είδηση και αμέσως ανακρίνουν την Ολυμπία για να τους αποκαλύψει σε ποιον έδωσε την ηχογράφηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η οικογένεια Αρώνη, αλλά κυρίως ο Άκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Στο μεταξύ, η Ναυσικά με τον Μιχαήλ έρχονται πιο κοντά με τον Νικηφόρο μετά από αυτό που έγινε. Η Αποστολία “ξεσπά” στα μαλλιά της και πάει στο κομμωτήριο για να κάνει μια ριζική αλλαγή.

Ο Αιμίλιος στριμώχνει τον Σίμο και τον κατηγορεί ότι σαμποτάρει το κανάλι, γεγονός που ωθεί τους συνεργάτες σε έναν μεγάλο καυγά. Ο Μάρκος ξέρει ότι είναι βαθιά μπλεγμένος και ζητάει τη βοήθεια του Έκτορα, πέφτει όμως σε τοίχο. Λίγο αργότερα, η αστυνομία πάει στο γραφείο του Μάρκου και τον συλλαμβάνει.

Ο Μάρκος απολογείται σε ανακριτή κι εισαγγελέα και περιμένει. Η διοίκηση τον ξηλώνει από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο ενώ ο Οδυσσέας του συμπαραστέκεται.

Ο Έκτορας συνεχίζει να σκαλίζει το ένοχο παρελθόν του Αιμίλιου κι έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του υπόκοσμου, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες. Ο Άκης συνειδητοποιεί πως του λείπει η Αποστολία, ενώ εκείνη ψάχνει να βρει δουλειά σε εστιατόριο.

Η Εύα κι ο Σίμος αποφασίζουν να στείλουν την Ολυμπία εσωτερική σε σχολείο στο Λονδίνο. Ο Αιμίλιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως δεν θα παρουσιάζει πια το βραδινό δελτίο ειδήσεων, προκαλώντας την οργή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Ο Έκτορας κινδυνεύει!

8 Λέξεις: Άνδρας-μυστήριο πολιορκεί την Έρση!

8 λέξεις: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια

8 Λέξεις: Στο φως τα εγκλήματα της Ηλιάνας!

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

8 Λέξεις: Μειώνεται η διάρκεια της σειράς;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY