Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

J2US: Η ατάκα του Σταμάτη Φασουλή που «πάγωσε» την Πηνελόπη – «Θα βρούμε τον μπελά μας»

Εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους.

J2US: Η ατάκα του Σταμάτη Φασουλή που «πάγωσε» την Πηνελόπη – «Θα βρούμε τον μπελά μας»

Νατάσσα Θεοδωρίδου και Μη γυρίσεις ξανά ερμήνευσαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής στο 10ο live του J2US.

Το ζευγάρι τα έσπασε επί σκηνής και το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

«Άριστο ήταν αλλά ήταν τόσο άριστο που φάνηκε το τραγούδι πολύ μικρό. Αυτά που έκανε ο Ίαν στο τέλος δεν τα έκανε ούτε ο Τριαντάφυλλος ούτε η Θεοδωρίδου. Για τέτοιες φωνητικές ικανότητες ένα τέτοιο τραγούδι είναι πιο χαμηλά. Τα παιδιά ήταν καλύτερα από το τραγούδι», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Πηνελόπη ακούγοντας την κριτική του Σταμάτη Φασουλή είπε χαριτολογώντας: «Θα βρούμε το μπελά μας».

«Είστε καταπληκτικοί. Αυτό δεν ήταν τραγούδι αλλά μονόπρακτο. Ίαν, με εσένα έχω πάθει τρέλα. Νιώθω ότι δεν σε γνώριζα. Ξεδιπλώνεται κάθε φορά ένα καινούργιο κομμάτι του ταλέντου σου και με αφήνεις άφωνη κάθε φορά. Πηνελόπη, είσαι καταπληκτική. Είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι στα ακούσματά σας κι όμως ο τρόπος που το αντιμετώπισες, το σήκωμα του φρυδιού και το ύφος σνομπ είναι όνειρο», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή συνέχισε: «Κανονικά πρέπει να πω 10 και να δώσω τη θέση μου στον Ηλία. Αυτό που θέλει να πει ο Σταμάτης είναι ότι αυτό το κομμάτι είναι μια ρούμπα, κάτι πολύ απλό. Τα παιδιά το έκαναν να φαίνεται ένα κλασσικό μεγάλο τραγούδι. Κάνουν τέτοια πράγματα με το λαιμό τους! Όταν βγαίνουν τα παιδιά ό,τι κι αν τραγουδήσουν είναι για 10. Είστε συγκλονιστικοί. Ίαν αγάπη μου, αυτό που κάνεις τι να πω…».

Ο Ηλίας Ψινάκης κατέληξε: «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY