Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Άνδρας-μυστήριο πολιορκεί την Έρση!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Άνδρας-μυστήριο πολιορκεί την Έρση!

Η περιπέτεια του Οδυσσέα με τα απειλητικά μηνύματα μετά τη δολοφονία της Βιβής έλαβε οριστικά τέλος στο προηγούμενο του «8 Λέξεις», με τη σύλληψη του πραγματικού ενόχου για το στυγερό έγκλημα.

Αυτή την εβδομάδα, όμως, θα υπάρξουν νέες εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω για τον επιτυχημένο ζωγράφο και την οικογένειά του.

Τα άσχημα νέα θα μεταφέρει η Σύνθια, η οποία θα συγχαρεί τον Οδυσσέα για την επιτυχία του να πουλήσει έναν πανάκριβο πίνακά του σε έναν συλλέκτη.

Ωστόσο, ο Κερκυραίος καλλιτέχνης δεν έχει καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υπόθεση που θα τον απασχολήσει άμεσα. Μέσα στην εβδομάδα η Έρση θα συναντήσει τυχαία στην Κέρκυρα έναν παλιό της φίλο, ο οποίος είναι και εκείνος ζωγράφος και κανονίζουν κάποια στιγμή να βρεθούν και να μιλήσουν σε κάποιο καφέ.

Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας έχει αποφασίσει να λύσει το μυστήριο με τον πλαστό πίνακα και τηλεφωνεί στον άνθρωπο που τον πούλησε στην γκαλερί του Λονδίνου, αλλά η υπόθεση αντί να ξεκαθαρίσει, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Ο Οδυσσέας θα γνωρίσει τον φίλο της Έρση, τον Στέφανο με τον οποίο συζητούν περί ζωγραφικής και διαπιστώνουν πως έχουν αρκετά κοινά. Η Έρση αποφασίζει να αποδεχθεί την πρόκληση του παλιού της φίλου, όμως ο Στέφανος δεν διστάζει να δείξει το ενδιαφέρον τους και να εκφράσει το θαυμασμό του στο πρόσωπό της.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 λέξεις: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια

8 Λέξεις: Στο φως τα εγκλήματα της Ηλιάνας!

8 Λέξεις: Ο Έκτορας κινδυνεύει!

Αντρέας Γεωργίου: Μένει ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με τις 8 Λέξεις;

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας χάνει την όρασή του! – Καταρρέει η Έρση!

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

8 Λέξεις: Μειώνεται η διάρκεια της σειράς;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY