Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Ο Έκτορας κινδυνεύει!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Ο Έκτορας κινδυνεύει!

Πολλές ανατροπές θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

Ο Έκτορας, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, αποφάσισε να συλλέξει πληροφορίες για τον Αιμίλιο και το παρελθόν του. Ωστόσο, η απάντηση στην πρόταση γάμου που έκανε στην Αλίκη τον εξέπληξε.

Εκείνη θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον γοητευτικό δικηγόρο και οι δυο τους δείχνουν πως θα αφήσουν το συγκεκριμένο συμβάν πίσω τους. Αυτή την εβδομάδα, όμως, η νεαρή κοπέλα θα αρχίσει να «ξεπορτίζει» και αυτό θα τον κάνει να ζηλέψει για πρώτη φορά.

Ο Έκτορας, όμως, έχει μπροστά του μία αποστολή και αρχίζει να ψάχνει σε βάθος για τους συνεργάτες του Αιμίλιου, από την εποχή που πήρε το βραβείο δημοσιογραφίας.

Και θα ανακαλύψει κάτι ενδιαφέρον που αφορά την Ελεονώρα. Συγκεκριμένα, μαθαίνει πως η πρώην συνεργάτιδά του Αιμίλιου τον είχε κατηγορήσει πως σφετερίστηκε την έρευνά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Αντρέας Γεωργίου: Μένει ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με τις 8 Λέξεις;

Αλλά δεν θα σταματήσει εκεί και ο Έκτορας θα ερευνήσει περισσότερο το παρελθόν του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού του Αρώνη, ο οποίος κάνει ανελέητο πόλεμο στον Μιχαήλ και στο κόμμα της «Αναγέννησης».

Ο Έκτορας, σκαλίζοντας το ένοχο παρελθόν του Αιμίλιου, έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του υπόκοσμου, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες. Η έρευνα αυτή έχει αρκετές δυσκολίες, ώστε να εντοπίσει τον άνθρωπο που ήταν πίσω από την έρευνα που απέσπασε σημαντική διάκριση.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του 8 Λέξεις, ο Έκτορας μαθαίνει ότι ο Αιμίλιος δεν είχε καμία σχέση με το ρεπορτάζ για το οποίο πήρε βραβείο δημοσιογραφίας!

Συγκεκριμένα, ο γοητευτικός δικηγόρος και εκπρόσωπος Τύπου της Αναγέννησης παίρνει πληροφορίες από τον διακινητή λαθρομεταναστών και καταλαβαίνει πως η ιστορία με τη βράβευση του Αιμίλιου, έχει πολλές σκοτεινές πτυχές.

Μετά από λίγες μέρες, όμως, ο Έκτορας πέφτει θύμα μίας παράξενης και επικίνδυνης επίθεσης, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα στην Αλίκη για να μην ανησυχήσει για εκείνον μετά την περιπέτεια που είχαν με την προσπάθειά της να τον σώσει από τους ληστές.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Αλίκη «ξεπορτίζει» – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας χάνει την όρασή του! – Καταρρέει η Έρση!

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

8 Λέξεις: Μειώνεται η διάρκεια της σειράς;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY