Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια Μαρόγλου!

Ο Φοίβος νεκρός και η οικογένεια στα «μαύρα»!

8 Λέξεις: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια Μαρόγλου!

Θρήνος έρχεται στις «8 Λέξεις», με τις εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΪ να είναι φοβερές κι ένα σημαντικό πρόσωπο της σειράς να πεθαίνει, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια Μαρόγλου, ενώ αυτές είναι οι εξελίξεις της εβδομάδας.

Με τον πιο τραγικό τρόπο κλείνει το «κεφάλαιο Φοίβος» για την οικογένεια Μαρόγλου. Ο γιος τους πεθαίνει μέσα στη φυλακή. Κάποιοι, για αντίποινα, πληρώνουν κάποιον συγκρατούμενό του να τον σκοτώσει. Ο θρήνος και το βαρύ πένθος «εισβάλλει» βίαια στη ζωή της Κατερίνας, της Ιφιγένειας και του Μιλτιάδη.

Ο Μιλτιάδης, μετά από αρκετό καιρό, αποφασίζει να πάει να δει τον Φοίβο στη φυλακή. Πατέρας και γιος κάθονται απέναντι ο ένας στον άλλον, όμως ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την αδιάλλακτη στάση του γιου του. Οχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη, όχι μόνο δεν δείχνει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει, αλλά αναπτύσσει και μια κοσμοθεωρία γύρω από τους λόγους που τον ώθησαν να διαπράξει όλα αυτά τα εγκλήματα.

Ο Μιλτιάδης, με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής, ακούει τον Φοίβο να του εξηγεί πώς και γιατί έκανε όλους αυτούς τους φόνους. Ο κυνισμός και η αδιαφορία του γιου του απέναντι στα εγκλήματα που έκανε, συνταράζει τον Μιλτιάδη που γυρίζει στο σπίτι του ένα ερείπιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: «Παγώνει» η σειρά; – Όλο το ρεπορτάζ

«Κατερίνα, το καταλαβαίνεις; Είχε πλήρη συναίσθηση για ό,τι έκανε. Σκότωνε από ιδεολογία. Αφαιρούσες ζωές και το απολάμβανες. Θα τρελαθώ, θα μου στρίψει», της λέει και ξεσπούν ξανά σε κλάματα, προσπαθώντας και οι δύο να αντέξουν τη δυστυχία που τους έχει βρει.

Λίγο αργότερα ο Φοίβος βρίσκεται στο προαύλιο της φυλακής μαζί με άλλους συγκρατούμενούς του. Ώσπου ξαφνικά ξεσπάει ένα άγριο επεισόδιο στο προαύλιο, που θα έχει τραγικό αποτέλεσμα και που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Μαρόγλου…

Με αυτόν τον τρόπο «τσακίζεται» η οικογένεια Μαρόγλου

Μόλις διαπιστώνεται ο θάνατος του Φοίβου, οι υπεύθυνοι των φυλακών αναλαμβάνουν να ειδοποιήσουν την οικογένειά του. Έτσι ο Μιλτιάδης και Κατερίνα δέχονται το τραγικό τηλεφώνημα από τις φυλακές: «Πρέπει να έρθετε αμέσως εδώ», τους λένε.

Η αγωνία και φόβος χτυπάνε κόκκινο: «Τι έγινε; Επαθε κάτι το παιδί μου;», ρωτάει η Κατερίνα, αλλά δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου καλά: «Ο γιος σας είναι νεκρός. Κάποιος συγκρατούμενός του τον σκότωσε», τους ανακοινώνουν και οι άνθρωποι καταρρέουν!

Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα βυθίζονται στο πένθος και ταυτόχρονα πρέπει να βρουν το κουράγιο για να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στην Ιφιγένεια. Της τηλεφωνούν και η Ιφιγένεια δεν αντέχει, σπαράζει στην αγκαλιά του Σπύρου: «Ο αδελφός μου, πέθανε ο αδελφός μου, τον σκότωσαν», ουρλιάζει και ο Σπύρος την παίρνει για να πάνε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Στο σπίτι ο θρήνος περισσεύει και όλοι οι φίλοι τής οικογένειας βρίσκονται στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Οι τύψεις καταδιώκουν τον Αιμίλιο!

8 Λέξεις: Τροχαίο σοκ για Μιχαήλ και Βικτώρια!

8 Λέξεις: Η απίστευτη αλλαγή της Αποστολίας – Στο πλευρό του Άκη

Αλέξης Παππάς: Ο λόγος που αποχωρεί από τις «8 Λέξεις»

8 Λέξεις: Κρύβει και η Έλλη τα μυστικά της!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY