Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Θρίλερ με τον Οδυσσέα και ένα καμένο πτώμα!

Ένας καυγάς που παίρνει τραγική τροπή και η εμπλοκή του Οδυσσέα.

8 Λέξεις: Θρίλερ με τον Οδυσσέα και ένα καμένο πτώμα!

Μάρτυρας ενός ύποπτου καυγά στα όρια του θρίλερ θα γίνει ο Οδυσσέας στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

Όλα ξεκινούν όταν μια μέρα ο νεαρός άντρας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον αδελφό του και στη μητέρα του, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη Βικτώρια.

Ο επιτυχημένος ζωγράφος αποφασίζει να περπατήσει στα σοκάκια της Κέρκυρας, καθώς θέλει να σκεφτεί έναν τρόπο ώστε να φέρει κοντά τη Ναυσικά και τον Μιχαήλ.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Οδυσσέας γίνεται μάρτυρας ενός ύποπτου καβγά στα όρια του θρίλερ. Συγκεκριμένα, ο άντρας βλέπει μία νεαρή γυναίκα με τον σύζυγο της, ο οποίος έχει μάθει ότι τον απατά με τον αστυνόμο του νησιού, τον Θεοδόση, να τσακώνονται άσχημα. Μάλιστα, εκείνος πάνω στον εκνευρισμό του χτυπά τη γυναίκα με μανία.

Ο Οδυσσέας σοκάρεται από την εικόνα που αντικρίζει και δίχως να το σκεφτεί επεμβαίνει άμεσα, προσπαθώντας να τους χωρίσει και να προστατεύσει τη γυναίκα.

Λίγη ώρα μετά, ο Οδυσσέας επιστρέφει στο σπίτι του αναστατωμένος και εκμυστηρεύεται στην Ερση τι συνέβη. Τότε η αγαπημένη του προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Την επόμενη μέρα, ο Οδυσσέας συνεχίζει να είναι προβληματισμένος για τη σχέση της μητέρας του και του αδελφού του. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα με στόχο να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στη Ναυσικά και στον Μιχαήλ.

Ωστόσο, οι προσπάθειές του δεν έχουν αποτέλεσμα και επιστρέψει στην Κέρκυρα, όπου παρακολουθώντας τις ειδήσεις ενημερώνεται για ένα έγκλημα με μία γυναίκα που βρέθηκε καμένη. Από τη στιγμή που γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, ο συνειδητοποιεί πως τη γνωρίζει!

Η αδερφή της κοπέλας που βρέθηκε καμένη, συναντά τον Οδυσσέα και ζητάει τη βοήθειά του για να βρεθεί ο ένοχος που σκότωσε την άτυχη αδερφή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Στα… δόντια της μαφίας ο Μάρκος;

8 Λέξεις: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια Μαρόγλου!

8 Λέξεις: «Παγώνει» η σειρά; – Όλο το ρεπορτάζ

8 Λέξεις: Οι τύψεις καταδιώκουν τον Αιμίλιο!

8 Λέξεις: Τροχαίο σοκ για Μιχαήλ και Βικτώρια!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY