Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω;»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: «Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω;»

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς, μιας και η μικρή Αγγελική μπαίνει σε σοβαρό κίνδυνο εξαιτίας του Μάνου, η κατάσταση του οποίου ολοένα και χειροτερεύει, εξαιτίας των ναρκωτικών.

Όμως, ένα τραγικό γεγονός θα τον ταρακουνήσει και θα σημάνει την αρχή του τέλους αυτής της καταστροφικής του συνήθειας. Συγκεκριμένα, ο Μάνος βρίσκεται στο σπίτι με το παιδί, και η μικρή παραπονιέται ότι πονάει: «Μπαμπά, πονάει η κοιλίτσα μου», του λέει, αλλά εκείνος το αντιμετωπίζει πολύ χαλαρά και της κάνει πλάκα: «Ελα, ρε ποκοπίκο, θα σου περάσει», της απαντάει. Ωστόσο το παιδί υποφέρει και κλαίει, μέχρι που πέφτει λιπόθυμο.

Αμέσως τρέχουν στον γιατρό, ο οποίος βάζει το παιδί απευθείας στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση: «Γιατί καθυστερήσατε τόσο; Λίγο ακόμα και θα χάναμε το παιδί», τους λένε στο νοσοκομείο κι εκείνη τη στιγμή ο Μάνος καταλαβαίνει ότι με την αδιαφορία του πήγε να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί.

«Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω; Έχω τρελαθεί;», μονολογεί και κλαίει σαν μωρό παιδί, ενώ οι τύψεις τον κατακλύζουν, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το tv24.

Φυσικά, η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο μετά τα όσα έγιναν με την μικρή Αγγελική ενώ και ο Ισίδωρος με την Αμαλία τον κοιτάζουν με καχυποψία, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο Μάνος θα αποφασίσει να ανοίξει την καρδιά και να πει την αλήθεια σε όλους και θα αποκαλύψει ότι παίρνει αμφεταμίνες: «Θέλω να συνέρθω, να τα κόψω και να γίνω όπως πριν», ομολογεί και η οικογένειά του, τού απαντά: «Είμαστε στο πλευρό σου. Μαζί θα το παλέψουμε».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY