Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτή παίρνει την θέση της Αρετής στην Μάνη

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτή παίρνει την θέση της Αρετής στην Μάνη

Μία γυναίκα εμφανίζεται ξαφνικά και ανατρέπει τις ζωές των πρωταγωνιστών. Μία περίεργη φυσιογνωμία, που βάζει σε νέους μπελάδες τους πρωταγωνιστές. Ποια είναι αυτή και τι θα συμβεί, στα επόμενα επεισόδια;

Η Κούλα αποφυλακίζεται κι επισκέπτεται την Αρεόπολη, με σκοπό, όχι μόνο να πάρει την θέση της Αρετής, αλλά και να χαράξει νέα πορεία στη ζωή της, εις βάρος των πρωταγωνιστών, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Αυτή που την υποδέχεται πρώτη είναι η Ασπασία, η οποία την αγκαλιάζει θερμά. Η Κούλα της ζητάει να μείνει για λίγο μαζί της και ξεκινά να της μιλάει για την προηγούμενη ζωή της, παραμυθιάζοντάς την.

Η Ασπασία την φιλοξενεί στο σπίτι της Αρετής, το οποίο η Κούλα το κάνει δικό της. Σα να μη φτάνει αυτό, η Κούλα αρχίζει να κινείται στην Αρεόπολη και μάλιστα, κάνει το μαγαζί της Αρετής δικό της, στην γη της ελιάς.

Πραγματοποιεί αλλαγές που δε θα αρέσουν καθόλου στην Αρετή, μόλις βγει από τη φυλακή. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις, αλλά και οι συνέπειες αυτής της μόνιμης επίσκεψης στη Μάνη; Νέοι μπελάδες για τους πρωταγωνιστές..

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY