Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Αριάδνη και Ορέστη

Η Αριάδνη θα πληγωθεί θανάσιμα από τον Χρήστο και θα καταρρεύσει ψυχολογικά. Και τότε ο Ορέστης μπαίνει στο παιχνίδι.

Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Αριάδνη και Ορέστη

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με Αριάδνη, Ορέστη και Χρήστο.

Ο τελευταίος μπορεί πρόσφατα να παντρεύτηκε την Αφροδίτη, όμως στο μυαλό του το έχει συνεχώς την Αριάδνη, με την οποία διατηρεί κρυφό δεσμό.

Η κοπέλα είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, το ίδιο όμως και η γυναίκα του, η οποία δεν έχει υποψιαστεί τίποτα για το ειδύλλιο του άντρα της και θεωρεί πως έχει έναν τέλειο γάμο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Αφροδίτη καλεί την νεαρή κοπέλα στο σπίτι τους και φέρνει σε αμηχανία τόσο τον Χρήστο όσο και την Αριάδνη. Ο έρωτας του παράνομου ζευγαριού θα συνεχιστεί για καιρό, ωστόσο κάποια στιγμή ο Χρήστος θα της ξεκαθαρίσει πως δε πρόκειται να χωρίσει την Αφροδίτη ούτε και να διαλύσει τον γάμο του.

Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Αριάδνη θα αποφασίσει να βάλει μια τελεία σε όλο αυτό, ωστόσο θα πληγωθεί θανάσιμα από τον Χρήστο και θα καταρρεύσει ψυχολογικά.

Και τότε ο Ορέστης μπαίνει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η ίδια περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο του Ορέστη και έτσι κάποια στιγμή θα κανονίσουν να πάνε στην ταβέρνα του Χρήστου για φαγητό, με απώτερο σκοπό της Αριάδνης να κάνει να ζηλέψει ο Χρήστος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στον γυρισμό ο Ορέστης θα αφήσει έξω από το σπίτι της την Αριάδνη όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και θα της δώσει ένα φιλί με αποτέλεσμα οι δύο τους να καταλήξουν στο κρεβάτι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY