Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή κίνηση του Φίλιππου πριν πεθάνει

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή κίνηση του Φίλιππου πριν πεθάνει

Σε μία κρυφή κίνηση είχε προχωρήσει ο Φίλιππος, στην Γη της Ελιάς, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του.. Τι είχε σχεδιάσει και γιατί η Χάιδω χάνει το μυαλό της για ακόμη μια φορά; Ποια ήταν η κίνησή του;

Κι όμως, ο Φίλιππος τα είχε σχεδιάσει όλα. Είχε γράψει τη διαθήκη του, σα να ήξερε ότι θα πεθάνει, σα να ήξερε πως κάτι κακό θα του συμβεί, για αυτό και έπρεπε να κάνει ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα της περιουσίας του.

Σύμφωνα με το daddycool, ο Κωνσταντίνος τηλεφωνεί μια μέρα στην οικογένεια Στεφανέα. Ζητάει από την Χάιδω να τον επισκεφτεί στο γραφείο του. Η Χάιδω απορεί. Τι την θέλει ο συμβολαιογράφος;

Ο Κωνσταντίνος ενημερώνει την οικογένεια, ότι ο Φίλιππος είχε αφήσει διαθήκη, πριν πεθάνει, στην γη της ελιάς. Όλοι μένουν άναυδοι! Γιατί να το κάνει αυτό; Πώς ήξερε τι θα συμβεί; Η αγωνία είναι τεράστια.

Η διαθήκη ανοίγει… Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει! Ο Φίλιππος Στεφανέας τα είχε προβλέψει όλα. Ποιες θα είναι οι συνέπειες και τι περιμένει την οικογένεια; Σε ποιον έχει γράψει την περιουσία του και ποιος ο ρόλος της Βασιλικής; Όλα αλλάζουν!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY