Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλε των γηπέδων, σήκωσε το τιμημένο!

Δόξα στα παιδιά του Μεντιλίμπαρ, Ολυμπιακέ! Οι Πειραιώτες έβγαλαν νοκ άουτ την Άστον Βίλα στο «καυτό» Καραϊσκάκη (2-0) και έκλεισαν ραντεβού για τον τελικό του Conference στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλε των γηπέδων, σήκωσε το τιμημένο!

Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «ερυθρόλευκοι» γονάτισαν και στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα, επικρατώντας 2-0 και σε συνδυασμό με το 4-2 του «Βίλα Παρκ», σφράγισαν εισιτήριο για τον τελικό του Conference League, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για τους θριαμβευτές, ανοίγοντας το σκορ στο 11’ με προβολή έπειτα από γύρισμα του Κίνι, ενώ… σφύριξε τη λήξη στο 78’, εκτελώντας σε τετ-α-τετ τον Μαρτίνες.

Κανείς, ωστόσο, δεν υστέρησε από την ομάδα του Μεντιλίμπαρ και όλοι οι παίκτες έβαλαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στη λίστα μίας ιστορικής βραδιάς.

Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-3-3 και τους ίδιους δέκα από τους έντεκα σε σχέση με το πρώτο ματς παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ. Στο τέρμα ήταν ο Τζολάκης, στο κέντρο της άμυνας Ρέτσος-Κάρμο, ενώ στα άκρα αυτής Ροντινέι και Κίνι, με τον τελευταίο να αποτελεί το νέο πρόσωπο, καθώς Ορτέγκα και Ρίτσαρντς κρίθηκαν ανέτοιμοι. Ιμπόρα, Έσε ήταν τα χαφ, με τον Τσικίνιο πιο μπροστά και τους Φορτούνη-Ποντένσε στα «φτερά», ενώ ο Ελ Κααμπί ξεκίνησε στην κορυφή.

Με 5-4-1 (και 3-4-3 σε κατοχή μπάλας) παρέταξε την Άστον Βίλα ο Έμερι. Στο τέρμα ξεκίνησε ο Μαρτίνες αυτήν τη φορά, έχοντας αφενός εκτίσει την τιμωρία του, ενώ ξεπέρασε και τον τραυματισμό του. Πάου Τόρες, Κόνσα και Κάρλος η τριάδα στο κέντρο της άμυνας, με τους Κας και Ντίνιε να είναι τα δύο μπακ. ΜακΓκιν, και Λουίς ήταν στα χαφ, με τους Ντιαμπί και Μπέιλι να κινούνται στα άκρα, ενώ Γουότικνς έπαιξε στην κορυφή.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι (77’ Αποστολόπουλος) – Ιμπόρα (73’ Όρτα), Έσε – Φορτούνης, Τσικίνιο, Ποντένσε (63’ Μασούρας) – Ελ Κααμπί

Στον πάγκο έμειναν: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Πρεκατές, Ντόη

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες – Κας (86’ Χέιντεν), Πάου Τόρες, Κόνσα, Κάρλος (66’ Ιρεγκμπουνάμ), Ντίνιε (86’ Μουνρόε) – Ντιαμπί (58’ Ντουράν), ΜακΓκιν, Λουίς, Μπέιλι (86’ Κέλιμαν) – Γουότκινς

Στον πάγκο έμειναν: Γκαούσι, Όλσεν, Λανγκλέ, Πάτερσον, Γιάνγκ

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)
Βοηθοί: Στέφαν Λουπ (Γερμανία), Μάρκο Αχμίλερ (Γερμανία)
Τέταρτος: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)
VAR: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία), Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY