Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου αποθεώθηκε με το Number One

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision το 2024 μετά από 19 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι παραμένει η “Number One”.

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου αποθεώθηκε με το Number One

Μόλις ολοκληρώθηκε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2024 η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε τους πάντες στο Malmö Arena της Σουηδίας με την εμφάνισή της.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, 19 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2005 που με το «My Number One» κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη του μουσικού διαγωνισμού, επέστρεψε ξανά και χάρισε στο κοινό μια μοναδική εμφάνιση.

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή με ένα τοπ και ένα παντελόνι, από το οποίο κρέμονταν χρυσές αλυσίδες, μαγεύοντας ξανά την Ευρώπη με την άρτια performance της.

Η Έλενα Παπαρίζου για το φαντασμαγορικό act της επέλεξε μια κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα διακοσμημένη με 700.000 χιλιάδες κρύσταλλα, με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια στην ίδια τεχνική.

Για το look που χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης 1.000.000 κρυστάλλων στο σύνολο. Την τελική πινελιά δίνουν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY