Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει τα πάντα για Χρήστο – Αριάδνη

Αυτά που έρχονται στη συνέχεια, θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό…

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει τα πάντα για Χρήστο – Αριάδνη

Τα νέα επεισόδια που έρχονται το 2024 στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα είναι καταιγιστικά, μιας και όλα θα βγουν στο φως και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στην Γη της ελιάς βρίσκεται το ερωτικό τρίγωνο Χρήστος – Αφροδίτη – Αριάδνη. Οι δύο πρώτοι είναι φρεσκοπαντρεμένοι, ωστόσο το μυαλό του Χρήστου μόνο στη γυναίκα του δεν είναι…

Από τη στιγμή που πάτησε η Αριάδνη το πόδι της στην Μάνη, σκέφτεται μόνο εκείνη, το ίδιο φυσικά κι αυτή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φιληθεί.

Όμως ο Χρήστος θα πνίγεται όλο και περισσότερο από τις τύψεις του για την Αφροδίτη κι έτσι θα αποκαλύψει αρχικά στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να παντρευτεί με την γιατρίνα και πως είναι ερωτευμένος με άλλη. Το ζευγάρι αμέσως θα καταλάβει πως μιλάει για την Αριάδνη.

Ο Χρήστος όμως δε θα μείνει μόνο εκεί. Θα συνειδητοποιήσει πως τα αισθήματά του για την Αριάδνη είναι έντονα κι έτσι θα της ανακοινώσει πως θα πάρει διαζύγιο από την Αφροδίτη. Η πρώτη θα πετάξει στα σύννεφα μιας και επιτέλους θα μπορεί να είναι ζευγάρι με τον Χρήστο.

Για εκείνον, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, μιας και θα βρει την Αφροδίτη απέναντί του. Ότι δικαιολογία και να της πει, εκείνη δεν θα την πιστέψει, μιας και παντρεύτηκαν πολύ πρόσφατα και δεν είχαν προβλήματα στο γάμο τους.

Έτσι, ο Χρήστος, πνιγμένος από τις τύψεις και τις ενοχές και πάνω στον καυγά τους, θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στην Αφροδίτη τα πάντα για την Αριάδνη και την κρυφή τους σχέση, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Αυτά που έρχονται στη συνέχεια, θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY