Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Ο Λουκάς γυρίζει για τον Φοίβο!

8 Λέξεις - Ο Λουκάς επιστρέφει εκτάκτως από το εξωτερικό.

8 Λέξεις: Ο Λουκάς γυρίζει για τον Φοίβο!

Εφιαλτικές στιγμές θα ζήσει η οικογένεια Μαρόγλου στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις», όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο κείμενο για τις εξελίξεις της σειράς.

Ο Μιλτιάδης, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του πολιτικού-ερωτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ, μαθαίνει ότι το DNA του γενετικού υλικού που παρέδωσε ο ίδιος στην αστυνομία ανήκει στον δράστη που διαφεύγει, και δεν είναι άλλος από τον Φοίβο!

Από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του γιου του, ο οποίος τηρεί σκληρή στάση απέναντι στις Αρχές και όλοι βρίσκονται στο πλευρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Στην Ελλάδα για γυρίσματα μετά από 8 μήνες!

Ο πόνος του Μιλτιάδη και της Κατερίνας είναι αβάσταχτος, αφού ως γονείς δεν θα μπορούσαν να ζήσουν μεγαλύτερο δράμα απ’ αυτό. Η Κατερίνα δεν θέλει να πιστέψει την αποκάλυψη που της κάνει ο Μιλτιάδης για τον Φοίβο. Αρνείται να συμβιβαστεί με τη φριχτή αλήθεια και η μόνη της έννοια είναι πώς θα προστατέψει τον γιο της.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Ιφιγένεια για τα νέα κι εκείνη συγκλονισμένη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Ο Φοίβος αρνείται να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές και παρόλο που ομολογεί, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες για τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια.

Η Σμαράγδα, εν τω μεταξύ, τηλεφωνεί στον Λουκά που αγνοεί την κατάσταση και αποφασίζει να γυρίσει πίσω. Ο πιο στενός φίλος της οικογένειας επιστρέφει στην Ελλάδα, θέλοντας να συμπαρασταθεί και εκείνος στον Μιλτιάδη, την Κατερίνα και την Ιφιγένεια.

Άλλωστε, ήταν εκείνος που είχε παρατηρήσει τον περίεργο χαρακτήρα του Φοίβου και είχε προειδοποιήσει πριν την αναχώρησή του για το εξωτερικό πως πρέπει να τον παρακολουθήσει και ένας ψυχολόγος για να σκιαγραφήσει το προφίλ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Νίκος Πολυδερόπουλος: Σκίζει στο «8 Λέξεις» και γίνεται… πόλος έλξης!

Ο Μιλτιάδης, η Κατερίνα και η Ιφιγένεια εξακολουθούν να ζουν εφιαλτικές στιγμές, αφού πότε τσακώνονται μεταξύ τους και πότε κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έκαναν λάθος σε σχέση με τον Φοίβο.

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Ο Στηβ νεκρός – Η Εύα στη φυλακή!

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ δεν είναι τόσο αγνή όσο φαίνεται!

Δανάη Παππά: Γιατί έφυγα από τις «8 λέξεις»

8 Λέξεις: Νέο ειδύλλιο στη σειρά!

Στις 8 Λέξεις η Βάσω Λασκαράκη; Όλο το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY