Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Μπλέκει άσχημα η Εύα! (video)

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις», αφού η Εύα θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

8 Λέξεις: Μπλέκει άσχημα η Εύα! (video)

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις», αφού η Εύα θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

Η Εύα, σοκαρισμένη, μαθαίνει για τα αναβολικά που φτιάχνονται στο εργοστάσιο του Μάρκου και πια δεν ξέρει τι γνωρίζει ο Νικηφόρος και τι όχι. Η χημικός και φίλη της Ναυσικάς θα προσπαθήσει, με κάθε τρόπο, να μάθει αν ο μέλλων σύζυγός της είναι αναμεμειγμένος στη δουλειά με τα αναβολικά.

Αρχικά ξεκινάει την έρευνά της για τα αναβολικά κι ελέγχει στα κρυφά το λάπτοπ του Νικηφόρου, αλλά όπως είναι φυσικό δεν βγάζει άκρη και αποφασίζει να διερευνήσει το θέμα των αναβολικών και ο Σίμος θέτει εαυτόν στη διάθεσή της.

Την επόμενη μέρα η Εύα θα καλέσει τον Μάρκο και τον Στηβ σε γεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Θαυμάστρια του Φρίξου και η Σεμίνα Διγενή!

Ενώ ο Στηβ βρίσκεται στο σπίτι της Εύας και του Νικηφόρου για φαγητό, ο Σίμος μπουκάρει στο σπίτι του για να ψάξει σχετικά με την υπόθεση με τα αναβολικά, αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι ο Στηβ έχει στο κινητό του εφαρμογή που τον συνδέει με τις κάμερες του σπιτιού του.

Ο Στηβ παρακολουθεί καρέ καρέ τη διάρρηξη του Σίμου στο σπίτι του, αλλά δεν αντιδρά. Παράλληλα, ο Σίμος ενημερώνει την Εύα πως δεν βρήκε τίποτα ύποπτο στο σπίτι του Στηβ, αλλά να έχει τα μάτια της ανοιχτά. «Δεν βρήκα κάτι, αλλά καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ειδικά εσύ που βλέπω ότι σε περιτριγυρίζει», της λέει χαρακτηριστικά.

Η Εύα, που δεν μπορεί να ζει με την αμφιβολία, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Νικηφόρο.

Ο Στηβ περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει, αφού εκείνος κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της Ολυμπίας! «Τι έγινε Ευάκι; Γύρισε σώα η κόρη σου;», τη ρωτάει και εκείνη συνειδητοποιεί πως η Ολυμπία έλεγε την αλήθεια για την απαγωγή της. «Ρε αλήτη, θα σε σκοτώσω! Πώς τόλμησες να πειράξεις την κόρη μου; Θα σε καταγγείλω στην αστυνομία», τον απειλεί.

Εκείνος με ειρωνικό ύφος της απαντάει: «Ε, όχι και την πείραξα! Ισα-ίσα της φέρθηκα πολύ ωραία! Δεν είσαι σε θέση να με απειλήσεις, δεν έχεις κανένα στοιχείο εναντίον μου».

Τότε η Εύα θυμωμένη τον προειδοποιεί: «Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ξανά το παιδί μου! Θα σε σκοτώσω, σου το ορκίζομαι! Φύγε μακριά μας» και τον σπρώχνει με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι του! Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η Ολυμπία μαθαίνει ότι η Εύα κρατείται κι αναστατώνεται, ενώ ο Σίμος απολογείται που δεν την πίστεψε με την ιστορία της απαγωγής. Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο.

Η Εύα αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση…

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: «Ξύπνησε» ο Μιλτιάδης για τον Φοίβο

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ δεν είναι τόσο αγνή όσο φαίνεται!

8 Λέξεις: Νέο ειδύλλιο στη σειρά!

Στις 8 Λέξεις η Βάσω Λασκαράκη; Όλο το ρεπορτάζ

8 Λέξεις – Β’ κύκλος: Τα εντυπωσιακά πλάκα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο! (vids)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY