Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Τεράστια ανατροπή για τον Ορφέα – Η Τόνια αισθάνεται τύψεις – Ερωτικό ταξιδάκι για την Όλγα; – Οι πρώτες στιγμές του Στέφανου με την Αλκυόνη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Τεράστια ανατροπή για τον Ορφέα – Η Τόνια αισθάνεται τύψεις – Ερωτικό ταξιδάκι για την Όλγα; – Οι πρώτες στιγμές του Στέφανου με την Αλκυόνη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Παύλος βρίσκει το γράμμα που είχε αφήσει ο Ορφέας στην Ελένη, όμως δείχνει ότι δεν είναι περίεργος και το αφήνει μέσα στο κουτί που έχει τους λογαριασμούς του το ζευγάρι.

Έτσι μαζεύει τα πράγματά του και πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου ο νεαρός ιατρικός επισκέπτης αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται και στο πλευρό του είναι πάντα η γυναίκα του και ο Αλέξανδρος.

Τατουάζ: Πυροβολούν Μαργκώ & Ρίτσαρντ – Το φρικτό τέλος που κανείς δεν περίμενε!

Η Τόνια, από την πλευρά της, όταν μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέας σοκάρεται και θεωρεί πως είναι υπεύθυνη εκείνη, αφού ως ψυχίατρος όφειλε να διαγνώσει τις τάσεις που είχε ο ασθενής της. Η Βέρα προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει πως δεν ευθύνεται εκείνη για αυτό που έκανε ο νεαρός άντρας.

Η Ελένη στεναχωριέται πολύ για την κίνηση του άντρα της, όμως οι γονείς της προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο. Στη συνέχεια, η κοπέλα έχει την πρώτη της συζήτηση με τον Ορφέα, στον οποίο λέει πως διάβασε το γράμμα που της είχε αφήσει, κάτι που τον ταράζει. Αλλά αργότερα του εξηγεί πως πρόλαβε μόνο την πρώτη σελίδα, αφού τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο για να την ενημερώσουν για το ατύχημά του και εκείνος κάπως ηρεμεί.

Πιο μετά η Μάρθα αναλαμβάνει δράση και, αφού πρώτα ηρεμήσει τον Ορφέα, του λέει πως μόλις γίνει καλά θα κάνουν μία μεγάλη συζήτηση οι δυο τους. Μήπως ξέρει η Μάρθα ή αφορά άλλο θέμα αυτά που θέλει να του πει. Πάντως, η Ελένη λέει στον νεαρό άντρα πως τον αγαπάει ακόμα, αφού εκείνος φοβάται μήπως την έχει χάσει με την απεγνωσμένη ενέργειά του.

Ο Στέφανος καταφέρνει να εντοπίσει την Ελπίδα, την πρώην σύντροφο του νεκρού αδερφού του, και το παιδί της, το οποίο είναι και δικό του αίμα.

Την ώρα που ο Βολιώτης επιχειρηματίας ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει την κοπέλα με το παιδί ο Σάκης για άλλη μία φορά εκρφάζει την ζήλεια του στην Όλγα, η οποία γίνεται έξαλλη. Και η Νικόλ, από την πλευρά της, δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον Στέφανο, στον οποίο δίνει δύναμη για να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Η Όλγα είναι έξαλλη με τον Σάκη και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Ο Στέφανος, από τη στιγμή που συμβουλεύεται δικηγόρο, πλησιάζει την Ελπίδα και της ζητάει να πάνε στο σπίτι της για να μπορέσουν να μιλήσουν οι δυο τους.

Ο Στέφανος, η Ελπίδα και το παιδί πηγαίνουν στο σπίτι της κοπέλας, όπου ο γοητευτικός άντρας εξηγεί τις προθέσεις του στην ταλαιπωρημένη από ουσίες μητέρα. Εκείνη στην αρχή αρνείται κατηγορηματικά, αλλά στη συνέχεια την πείθει ο Στέφανος για να μπορέσει να φροντίσει με ασφάλεια το παιδί της.

Η Όλγα, εν τω μεταξύ, τα ψάλει στον Σάκη για τη συμπεριφορά του, με την οποία νιώθει προσβεβλημένη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει εύκολα…

Στέφανος και Αλκυόνη ζουν τις πρώτες τους στιγμές μαζί, και ο θείος πηγαίνει το παιδί στα μαγαζιά για να το ντύσει, να του πάρει δώρα και να του δώσει να καταλάβει πως υπάρχει και η άλλη πλευρά της ζωή. Κάτι που τονίζει και με την άφιξή τους στα Μετέωρα, όταν η μικρή ρωτάει αν μπορεί να κάνει κάτι στο καινούργιο της πλέον σπίτι.

Όσον αφορά την Όλγα, ο λόγος που ταξίδεψε στην Αίγινα δεν είναι άλλος από τη συνάντησή της με τον Αλέξανδρο, ώστε να τον βοηθήσει οικονομικά και να ολοκληρώσει το χτίσιμο του σπιτιού που ετοιμάζει τα Μετέωρα. Ο νεαρός Αιγινήτης όμως είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο, αλλά η μητέρα του παιδιού του δείχνει ανυποχώρητη στην πρόθεσή της.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η απόφαση του Τόνυ αιφνιδιάζει την Τατιάνα!
Ένας… άλλος Αντρέας Γεωργίου έρχεται στο Τατουάζ (pics-vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Τατουάζ: Απίστευτες αντιδράσεις για τον Ορφέα – Αποθέωση για τον Πολυδερόπουλο
Τατουάζ: Η ιστορία της μικρής Αλκυόνης θα συγκλονίσει! (pics-video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Νικόλας Ρουμπέσης έρχεται και μπαίνει στη ζωή της Βέρας! (pic)
Ανακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!
Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY