Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ είδαμε τον Στέφανο να βασανίζεται από δυσάρεστες αναμνήσεις, οι οποίες αφορούν το θάνατο του αδερφού του που είχε μπλέξει με ναρκωτικά και πέθανε αιφνιδιαστικά.

Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ είδαμε τον Στέφανο να βασανίζεται από δυσάρεστες αναμνήσεις, οι οποίες αφορούν το θάνατο του αδερφού του που είχε μπλέξει με ναρκωτικά και πέθανε αιφνιδιαστικά.
Τατουάζ: Αυτός είναι ο περιβόητος Ρίτσαρντ! (video)

Παράλληλα, ο Στέφανος που μένει πλέον μόνιμα στα Μετέωρα κάνει όλο και περισσότερο παρέα με την Όλγα και τον Σάκη, οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται το μεγάλο μυστικό που κρύβει…

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας θα ανταποδώσει το τραπέζι που είχε κάνει το ζευγάρι σε εκείνον, συνεχίζοντας να φλερτάρει την κοπέλα διακριτικά για να μην έρθει σε ρήξη με τον αστυνομικό σύντροφό της.

Στα Μετέωρα όμως θα φτάσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Νικόλ, η οποία επιθυμεί να απομονωθεί και να ηρεμήσει από την πίεση που αισθάνεται για τα προσωπικά της και τις δυσκολίες που βιώνει η Άννα μετά το θάνατο της Αμάντα.

Η κοπέλα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ, φτάνει στα όριά της και θα λιποθυμήσει στα χέρια του Στέφανου, ο οποίος θα την πάρει στο σπίτι του και προσπαθεί να την συνεφέρει.

Η συνέχεια στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Άννα σε παράκρουση – Το πτώμα της Αμάντα εξαφανίστηκε! – Ο Ρίτσαρντ στο Λονδίνο! – Ο Ορφέας σκοτώνει τη Δέσποινα! – Από πού γνωρίζονται Άλεξ & Στέφανος; (vids)
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY