Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!

Για την είσοδο του Αντρέα Γεωργίου στο Τατουάζ αλλά και εκείνη του Γιώργου Αγγελόπουλου που είχε προηγηθεί μίλησε ο Κούλλης Νικολάου στο DownTown Κύπρου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και διευθυντής στην παραγωγή και οργάνωση της ερωτικής – αστυνομικής σειράς του Alpha προανήγγειλε τη συνέχισή της την επόμενη σεζόν.

Ο κ. Νικολάου παραδέχθηκε πως επρόκειτο να παίξει στο Τατουάζ, όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και επιφυλάχθηκε για την επόμενη χρονιά.

Κίνηση στρατηγικής ή σεναριακή ανάγκη η είσοδος του Αντρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ»;

Ο Αντρέας μπαίνει στη σειρά για να υπηρετήσει έναν ρόλο και όχι για να υπηρετήσει τον ανταγωνισμό. Η ίδια περίπτωση ήταν και ο Ντάνος. Το τερπνόν και το ωφέλιμο. Πρόκειται για αλληλένδετες διαδικασίες στρατηγικής.

Με στόχο τον ανταγωνισμό;

Δεν θέλουμε να «στοχεύσουμε» και να «χτυπήσουμε» κανένα. Το γεγονός ότι υπάρχει ανταγωνισμός στη δουλειά μας, δεν αγνοείται από τον εγκέφαλο και τη στρατηγική μας. Όταν δουλεύουμε σ’ ένα πρότζεκτ, θεωρούμε ότι προσδοκούμε σε μια καλή ζαριά.

Γιατί ο Αντρέας κι όχι κάποιος άλλος ηθοποιός;

Αναζητούσαμε, ανάμεσα σε μια λίστα με δεκάδες ηθοποιούς, για το ποιος θα μπορούσε να υπηρετήσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Κι όλα οδηγούσαν στον Αντρέα, ο οποίος αποφάσισε να κάνει το χατίρι του σεναρίου και της Βάνας. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είστε ικανοποιημένοι με τα ποσοστά τηλεθέασης;

Αν δεν ήμασταν δεν θα επενδύαμε στον δεύτερο κύκλο της. Εξάλλου, η επιτυχία της είναι κάτι που φαίνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Τατουάζ: Ο Ορφέας αποκαλύπτει τα πάντα και αυτοκτονεί – Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ!

Ακόμα και με το «Survivor» απέναντί σας;

Εμείς δουλεύουμε πάνω σ’ ένα σίριαλ με γνώμονα να κάνουμε όσον το δυνατό καλύτερη τηλεόραση. Το γεγονός ότι είμαστε σε υψηλή τηλεθέαση είναι η εκτίμηση και η ανταμοιβή του κόσμου.

Γιατί απέρριψες την πρόταση εισόδου σου στο «Τατουάζ»;

Αρχικά, αποδέχτηκα την πρόταση/εισήγηση της Βάνας να μπω στη σειρά, γιατί επρόκειτο για έναν ρόλο ο οποίος ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μου. Ήθελα πολύ, γούσταρα να μπω στη σειρά γιατί έχω το ψώνιο να παίζω, το θέλω. Την τελευταία στιγμή, όμως, έκανα πίσω. Δεν θα ήμουν χαλαρός και σωστός στον ρόλο μου, λόγω των διοικητικών καθηκόντων μου στην παραγωγή. Επιφυλάσσομαι, όμως, με μία άνω τελεία σε αυτή την πρόταση για τη δεύτερη σεζόν.

Είναι επίσημο, δηλαδή; Θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν η σειρά;

Είναι ξεκάθαρό ότι θα συνεχίσουμε. Δεν έχει υπογραφεί κάτι προς το παρόν κι ούτε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Αλλά, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ήδη, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε στρατηγικές για το πώς θα προχωρούμε στη δεύτερη σεζόν που θα είναι συνέχεια της πρώτης σαν διαδικασία οργάνωσης.

Το στοίχημα με τον Ντάνο, το κερδίσατε;

Ο ντόρος ήταν το τερπνόν και το ωφέλιμο η ερμηνεία και ο ρόλος του. Η συνεργασία μας μαζί του θα συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν. Ο ρόλος του θα ισχυροποιηθεί περισσότερο. Ο Ντάνος ήταν ένα δημοφιλές πρόσωπο που μας έδωσε ένα δυνατό push up στο μάρκετινγκ της δουλειάς μας. Παρόλα αυτά, όμως, πρόκειται για έναν πολύ καλό συνεργάτη, στρατιώτη με ήθος, αξιοπρέπεια, ευλάβεια και ταπεινότητα στη συνεργασία του.

Θα υπάρξουν κι άλλοι νέοι ρόλοι στη σειρά;

Μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα συμβούν πάρα πολλά σε ό,τι αφορά το σενάριο, γεγονός που μας οδηγεί στο να προστεθούν κι άλλοι ρόλοι. Άρα, κι άλλοι ηθοποιοί, δυνατά ονόματα θα προστεθούν στο καστ του «Τατουάζ».

Τι καινούριο ετοιμάζετε για τον Σεπτέμβρη;

Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αν θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με ένα καινούριο πρότζεκτ. Τονίζω τη δυσκολία του υφιστάμενου, οπότε μπορεί να μην ασχοληθούμε με μια δεύτερη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Νικόλας Ρουμπέσης έρχεται και μπαίνει στη ζωή της Βέρας! (pic)
Ανακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!
Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic)
Τατουάζ: Η Άννα στο στόχαστρο της Αστυνομίας – Θα την λυγίσει ο πανικός;
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Related posts