Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Βαριά τραυματισμένος ο Ορφέας – Το γράμμα σε λάθος χέρια! – Βρήκε την Ελπίδα και τη μικρή ο Στέφανος – Η Όλγα ξαφνικά στην Αίγινα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Βαριά τραυματισμένος ο Ορφέας – Το γράμμα σε λάθος χέρια! – Βρήκε την Ελπίδα και τη μικρή ο Στέφανος – Η Όλγα ξαφνικά στην Αίγινα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας έκανε τελικά την απόπειρα αυτοκτονίας και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, όπου φυσικά γίνεται αμέσως αντιληπτός από τους περαστικούς που τυχαίνει να παιρνούν εκείνη την ώρα από το σημείο. Την ίδια ώρα, η Ελένη αγωνιά για εκείνον, αλλά οι γονείς της και η Αφροδίτη προσπαθούν να την καθησυχάσουν, λέγοντας πως το σπίτι τους θα είναι το πρώτο μέρος που θα την ψάξει αν δεν την βρει στο δικό τους. Ο Ορφέας δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής και η Ελένη με τη Μάρθα πηγαίνουν στο σπίτι της.

Τατουάζ: Απίστευτες αντιδράσεις για τον Ορφέα – Αποθέωση για τον Πολυδερόπουλο

Την ώρα που ο Ορφέας είναι άφαντος, η Τόνια προσπαθεί να σκιαγραφήσει το προφίλ του serial killer, μία υπόθεση που της έχει αναθέσει η Τατιάνα μετά την πρόσληψη της ψυχιάτρου στο αστυνομικό σώμα. Η Ελένη και η Μάρθα πηγαίνουν στο σπίτι της κοπέλας, όμως δεν είναι εκεί ο Ορφέας και ανησυχούν ακόμα περισσότερο…

Η Ελένη ψάχνει για το διαβατήριο και την ταυτότητα του Ορφέα, μήπως τα είχε πάνω του πριν εξαφανιστεί. Την ώρα που πάει στην κουζίνα να πιει νερό βρίσκει το γράμμα που της είχε αφήσει ο άντρας της και σοκάρεται. Διαβάζει μέχρι το σημείο που της λέει για την απόφασή του να αυτοκτονήσει, όμως εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και την ενημερώνουν από το νοσοκομείο πως ο Ορφέας είναι πολύ βαριά τραυματισμένος. Σύσσωμη η οικογένεια Μελά πηγαίνει στο νοσοκομείο, με την κοπέλα να δείχνει αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό του άντρα της.

Ο Παύλος επιστρέφει στην Αίγινα, για να πάρει κάποια ρούχα για τον Ορφέα και να έχει κάποιες αλλαξιές στο νοσοκομείο, όμως τον παίρνει τηλέφωνο η Μάρθα και του λέει πως η βρύση στην κουζίνα έχει χαλάσει και πρέπει να κλείσει τον διακόπτη του νερού. Στο πάτωμα όμως βρίσκει το γράμμα του Ορφέα…

Περίπου την ίδια ώρα, η Ελένη και τα αδέρφια της ετοιμάζονται να δουν για πρώτη φορά τον Ορφέα και όταν μπαίνουν στο δωμάτιο μετά από λίγο χτυπάει το τηλέφωνο του Αλέξανδρου, ο οποίος δέχεται την κλήση της Όλγας που έφτασε ξαφνικά στην Αίγινα!

Ο Στέφανος και η Νικόλ είναι ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται. Από τη στιγμή που αποχωρίστηκε ο ένας τον άλλον, όμως, καλούνται να συνεχίσουν τις ζωές τους. Ο Βολιώτης επιχειρηματίας ψάχνει για την Ελπίδα, την πρώην σύντροφο του νεκρού αδερφού του, και το παιδί τους. Οι έρευνές του στέφονται με επιτυχία και βρίσκει τελικά το κοριτσάκι να ζητιανεύει για να πάρει η μητέρα τη δόση της. Από την πλευρά της, η Νικόλ καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ιωσήφ, ο οποίος την πιέζει για να κάνουν παιδί και παράλληλα δεν έχει καμία σχέση με τον Στέφανο, τον οποίο έχει διαρκώς στο μυαλό της και εξιστορεί τα πάντα στην Άννα.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η ιστορία της μικρής Αλκυόνης θα συγκλονίσει! (pics-video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Νικόλας Ρουμπέσης έρχεται και μπαίνει στη ζωή της Βέρας! (pic)
Ανακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!
Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY