Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Κέρδισε τις 20.000 ευρώ στο Silver Award και σείστηκε ο εξώστης

Ο Νίκος Κυψίδης ή η Χριστίνα Χριστοφή κέρδισε τις 20.000 ευρώ στο Silver Award του MasterChef;

MasterChef: Κέρδισε τις 20.000 ευρώ στο Silver Award και σείστηκε ο εξώστης

Στο νέο επεισόδιο για το MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια μαγειρική τιτανομαχία στο πρόγραμμα του STAR.

Κι αυτό μιας και ο Νίκος Κυψίδης και η Χριστίνα Χριστοφή κατόρθωσαν να επικρατήσουν των υπολοίπων παικτών και να πρωταγωνιστήσουν στον τελικό της φετινής Silver Week.

Ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων του MasterChef, λοιπόν, θα είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει από την κουζίνα στο τέλος του επεισοδίου… πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ. Ο Νίκος Κυψίδης ή η Χριστίνα Χριστοφή θα παρουσίαζε καλύτερο πιάτο στους τρεις σεφ και κριτές του διαγωνισμού και στον καλεσμένο τους;

Στο πλατό του MasterChef, σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, σεφ Παύλο Κυριάκη. Εκείνος ήταν άλλωστε ο… εμπνευστής του πιάτου αντιγραφής που θα έπρεπε να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δυο φιναλίστ της Silver Week.




Έπειτα από τις απαιτητικές προσπάθειες των δυο παιδιών, οι κριτές και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα δυο πιάτα για να καταλήξουν στην βαθμολογία. Έπειτα, ως είθισται πια στο MasterChef, όλοι στάθηκαν απέναντι στους φιναλίστ για να τους ανακοινώσουν το αποτέλεσμα αυτής της κρίσιμης δοκιμασίας.

«Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των Silver Week για το MasterChef κερδίσει η Χριστίνα» αναφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς για να ξεσπάσει σε χαμόγελα, συγκινημένη, η γοητευτική διαγωνιζόμενη και να «σειστεί» κυριολεκτικά ο εξώστης από τα χειροκροτήματα.




«Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω αλλά ειλικρινά χάρηκα για την Χριστίνα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κυψίδης στην κάμερα του MasterChef για την ήττα του. Στη συνέχεια, δε, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής εξήγησαν στους δυο παίκτες τις αστοχίες που παρατήρησαν στα δυο τους πιάτα και καθόρισαν βεβαίως το αποτέλεσμα.

«Νιώθω πως είναι μια ανταμοιβή για τους κόπους μου. Όχι μόνο τα λεφτά, απλά το να είσαι νικητής του Silver επάθλου» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Χριστίνα Χριστοφή στην κάμερα του διαγωνισμού το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY