Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η επίθεση του Ορφέα στην Άννα – «Μέσα» σε όλα ο Νικόλας – Η Τατιάνα ταράζει τον Τόνυ – Ο Σάκης ψάχνει την Μαργκώ! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η επίθεση του Ορφέα στην Άννα – «Μέσα» σε όλα ο Νικόλας – Η Τατιάνα ταράζει τον Τόνυ – Ο Σάκης ψάχνει την Μαργκώ! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας βρίσκεται στα Μετέωρα, ενώ όλοι πιστεύουν πως πήγε ταξίδι για τη δουλειά του στην Καλαμάτα. Παρακολουθεί κάθε κίνηση της Άννας και την κατάλληλη στιγμή κάνει την επίθεσή του.

Η κοπέλα, όμως, δεν χάνει την ψυχραιμία της και του αντεπιτίθεται με μία πέτρα και όταν εκείνος συνεχίζει του ρίχνει με μία λακ στα μάτια, κάτι που τον κάνει να τραπεί σε φυγή.

Ο serial killer υποχρεώνεται να επιστρέψει άρον – άρον στην Αίγινα και όταν δει το τραύμα του η Ελένη αλλά και ο Αλέξανδρος με τον Άγγελο ισχυρίζεται πως χτύπησε στο αυτοκίνητό του, καθώς σταμάτησε απότομα για να μη χτυπήσει κάποιο σκυλί.

Η Άννα θυμήθηκε πως ο άντρας που της επιτέθηκε είχε στο χέρι του ένα τατουάζ, ίδιο με εκείνο που είχε ο προηγούμενος τον περασμένο Οκτώβριο, που επιχείρησε να την ληστέψει στα στενά της περιοχής.

Απρόβλεπτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Άγγελο – «Σχολάει» ο γάμος με τον Γρηγόρη;

Ο Νικόλας, από την πλευρά του, αποστομώνει για άλλη μία φορά τη Βέρα, λέγοντας πως το όπλο που έχει είναι για να ολοκληρώνει συμβόλαια θανάτου.

Η πλάκα του γοητευτικού άντρα περισσότερο τρομάζει παρά αρέσει στην έμπειρη χορογράφο, η οποία δεν ξέρει τι να πρωτοσκεφτεί για εκείνον.

Την επόμενη μέρα, μάλιστα, θα της προξενήσει εντύπωση το γεγονός πως μπορεί να ανοίξει γράμματα, όταν δεν πρέπει να αφήσει αποτυπώματα.

Ο Νικόλας θα επιχειρήσει να λύσει το γρίφο του «Γενάρη», κάτι που κάνει έξαλλη την Τατιάνα, καθώς η αδερφή της μίλησε για μία υπόθεση που δεν έπρεπε στον σύντροφό της και η Τόνια της είχε πει να μην εμπιστεύεται ούτε τη σκιά της.

Λίγο αργότερα, ο Νικόλας θα επικοινωνήσει με την Αμαλία, λέγοντας πως σκέφτεται να την βάλει στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τους ανθρώπους που συνήλθαν από κώμα και εκείνη δείχνει θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στη συνέχεια, όμως, θα συναντηθεί με τον συνεργάτη του τον Χάρη, ο οποίος αρνείται να πάρει το όπλο του για να πάει στις Σπέτσες και εκείνος αποφασίζει να πάει μαζί του για να τον προστατέψει. Αλλά ποιον?

Ο Τόνυ και η Τατιάνα περνούν όμορφες στιγμές στο Λονδίνο, όμως… περιορισμένοι στο ξενοδοχείο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους εκβιασμούς του Στρατηγού, παρότι ο νεαρός εφοπλιστής θέλει να βγει έξω και να περάσει καλά με την όμορφη αστυνόμο θυμάται τις «εντολές» του Αριστείδη και συμφωνεί μαζί της πως δεν πρέπει να τους δουν οι παπαράτσι.

Όταν όμως της λέει πως πρέπει το επόμενο βράδυ να πάει σε μία εκδήλωση με την Άννα, η Τατιάνα γίνεται έξαλλη και θέλει ο Τόνυ να τελειώνει με το γάμο του, και εκείνος τηλεφωνεί… για τα μάτια του κόσμου στη Μαργκώ που θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία στο θέατρο που παίζει ο γιος της για να μην καταλάβει τίποτα η κοπέλα.

Ωστόσο, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα όταν θα ακούσει την Τατιάνα να μιλάει με την Γρηγόρη και να του λέει πως μία υπόθεση που την απασχολεί έχει σχέση με την εταιρεία Νίβεν…

Η Όλγα είναι στα καλύτερά της μετά τον χωρισμό της με τον Σάκη, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον μελαχρινό αστυνομικό που έχει χάσει κάθε ελπίδα και την ύστατη στιγμή ζητάει από τον Αλέξανδρο να ψευδομαρτυρήσει για να επιστρέψει στη δουλειά του.

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός Αιγινήτης αρνείται να βοηθήσει τον παλιό του φίλο, αφού εκείνος πήγε και τα είπε όλα στην Όλγα για τη σχέση του με την Άννα και ο Σάκης ψάχνει τη Μαργκώ για να έρθει σε επαφή μαζί της.

Θα τον δεχθεί τελικά η σκοτεινή πλοιοκτήτρια;

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY