Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Βέρα ανακαλύπτει όπλο του Νικόλα! – Ο Ορφέας στα Μετέωρα για την Άννα! – Αποφασισμένος για αντίποινα ο Σάκης – Μάθημα στην Τατιάνα ετοιμάζει η Μαργκώ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Βέρα ανακαλύπτει όπλο του Νικόλα! – Ο Ορφέας στα Μετέωρα για την Άννα! – Αποφασισμένος για αντίποινα ο Σάκης – Μάθημα στην Τατιάνα ετοιμάζει η Μαργκώ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τόνυ σοκάρεται από την αντίδραση της Τατιάνας, η οποία δεν θέλει να τον ακούσει και του κλείνει συνεχώς το τηλέφωνο.

Ο νεαρός εφοπλιστής επιστρέφει στο σπίτι του και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να στείλει το εξιτήριο από το νοσοκομείο και εκείνη τη στιγμή τον πιστεύει η όμορφη αστυνόμος του.

Ωστόσο, πάντα είναι εκεί η Μαργκώ και αντιδράει με καθετί που κάνει ο γιος της.

Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ

Ο Αλέξανδρος ετοιμάζει να συναντήσει την Άννα στο ξενοδοχείο, όμως στην είσοδο τον περιμένουν δύο μπράβοι που έχει βάλει ο Στρατηγός για να σταματήσουν τη συνάντηση των δύο πρώην συντρόφων. Ωστόσο, εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο βρίσκεται και ο Στέφανος που μόλις έχει κάνει έρωτα με την Νικόλ και μόλις ακούει φασαρία κατεβαίνει αμέσως για να βοηθήσει τον νεαρό Αιγινήτη. Ενώ ο Άλεξ πιστεύει πως πίσω από όλα είναι ο Τόνυ, η Άννα αντιλαμβάνεται πως ο Αριστείδης ή μάλλον η Μαργκώ έκαναν πάλι το θαύμα τους και μπόρεσαν να βάλουν ακόμη ένα εμπόδιο στο ζευγάρι στο ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν.

Η Τατιάνα πηγαίνει στην Αγγλία για μία υπόθεση που αφορά (και) την αγγλική αστυνομία και κάνει έκπληξη στον Τόνυ, ο οποίος πανικοβάλλεται λόγω του εκβιασμού του Στρατηγού. Για την έλευση της κοπέλας ενημερώνεται και η Μαργκώ, η οποία ως γνωστόν έχει βάλει κοριό (και) στο γραφείο του γιου της στην εταιρεία και παρακολουθεί κάθε του κίνηση. Ωστόσο, όπως βλέπουμε δείχνει αποφασισμένη να δώσει ένα μάθημα στην όμορφη αστυνόμο για το γεγονός πως δεν διστάζει να έρθει στο Λονδίνο για μία από τις υποθέσεις που είναι μπλεγμένη.

Η Βέρα σοκάρει αρχικά τον Νικόλα, λέγοντας πως δεν θα τον ακολουθήσει πίσω στην Αθήνα και δεν πρόκειται να συμμετέχει μαζί του στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το αργεντίνικο τάνγκο. Λίγο αργότερα, ωστόσο, αναθεωρεί και αντιλαμβάνεται πως είναι αρκετοί άνθρωποι πίσω από το συγκεκριμένο πρότζεκτ και δεν μπορεί να τους κρεμάσει. Μόλις φτάνουν στην Αθήνα, και αφού κάνουν ένα μπάνιο για να νιώσουν πιο καλά, βλέπουν στις ειδήσεις ένα θέμα για την παιδική πορνογραφία και ο Νικόλας δείχνει να εκνευρίζεται με τη συγκεκριμένη είδηση. Η Βέρα δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο, ενώ το πρωί του τηλεφωνεί ο συνεργάτης του, ο Χάρης, και του λέει πως έρχεται στην Ελλάδα για μία δουλειά στις Σπέτσες. Και λίγο πριν φύγουν για την Αίγινα, η Βέρα κάνει κατά λάθος μία ζημιά και στη συνέχεια βρίσκει ένα όπλο στη ντουλάπα του, κάτι που τον φέρνει προ εκπλήξεως.

Ο Ορφέας, από την πλευρά του, ακούει στο τηλέφωνο την Ελένη να λέει πως η Άννα είναι στα Μετέωρα και γίνεται έξαλλος, αφού πιστεύει πως η κοπέλα κυνηγάει τον Αλέξανδρο για να τα ξαναβρούν. Με την πρώτη ευκαιρία βρίσκει μία ευκαιρία, επικαλούμενος πως έχει δουλειά στην Καλαμάτα και πάει στα Μετέωρα, παρακολουθώντας κάθε κίνηση της κοπέλας που ευτυχώς είναι δίπλα της η Νικόλ και δεν μπορεί να δράσει ο serial killer.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY