Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Άννα έγκυος; – Η Μαργκώ εξαφάνισε την Αμάντα – Η Ελένη καρφώνει τον Άγγελο & συλλαμβάνεται! – Η Νίνα κινδυνεύει στην Αίγινα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Άννα έγκυος; – Η Μαργκώ εξαφάνισε την Αμάντα – Η Ελένη καρφώνει τον Άγγελο & συλλαμβάνεται! – Η Νίνα κινδυνεύει στην Αίγινα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας σκοτώνει τη Δέσποινα και ο Άγγελος σοκαρισμένος, πηγαίνει να ντυθεί και φεύγει τρέχοντας από το σπίτι της ερωμένης του. Τον βλέπει όμως ο πιτσαδόρος που φτάνει εκείνη την ώρα στο σπίτι, ενώ ο Ορφέας έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα και δεν αντέχει με το θέαμα που αντικρίζει.

Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;

Ο Άγγελος και ο Ορφέας επιστρέφουν στην Αίγινα, ενώ η Τατιάνα ενημερώνεται για την υπόθεση από τον διευθυντή του αστυνομικού τμήματος και ταξιδεύει με το πρώτο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν δείχνουν πως πίσω από το φόνο είναι ο serial killer, ο οποίος όμως παρουσιάζεται ως ένας άντρας με «μακριά σγουρά μαλλιά» και ο Άγγελος όταν το μαθαίνει πανικοβάλλεται και μιλάει στον Ορφέα για την υπόθεση. Εκείνος αργότερα πηγαίνει αναστατωμένος στην Ελένη.

Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης προσπαθούν να λύσουν το γρίθο του «Γενάρη», αλλά η ώρα έχει περάσει και πηγαίνουν στην Αίγινα. Η όμορφη αστυνομικός πηγαίνει στην ταβέρνα της οικογένειας Μελά, όπου η Ελένη ανοίγει το στοματάκι της και μιλάει για τη σχέση του Άγγελου με το θύμα και η Τατιάνα δεν αργεί να συνδυάσει τα πρώτα στοιχεία με τον φίλο του Αλέξανδρου.

Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται την επόμενη μέρα, όταν φτάνει στο μέιλ της το σκίτσο σύμφωνα με την μαρτυρία του πιτσαδόρου και είναι ίδιος ο Άγγελος. Τότε η κοπέλα πηγαίνει στην ταβέρνα και συλλαμβάνει τον Άγγελο, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει μία απόδειξη του Ορφέα από τη Θεσσαλονίκη!

Η Άννα είναι σε κακή κατάσταση μετά το θάνατο της Αμάντα, ενώ ανησυχεί – όπως και ο Τόνυ – για το γεγονός πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί τους για να τους εκβιάσει. Ο Αλέξανδρος τηλεφωνεί συνεχώς στην κοπέλα, αλλά εκείνη αρνείται να του πει τι της συμβαίνει και φοβάται μήπως έχει πάθει κάτι.

Ο Τόνυ, από τη μεριά του, πηγαίνει στο σπίτι της Μαργκώς για να ζητήσει βοήθεια, όμως μία ατάκα της τον αναγκάζει να φύγει ξανά. Η Άννα δέχεται από παντού πιέσεις και αυτό τη φέρνει στα όριά της.

Η Άννα πηγαίνει με τον Τόνυ στο σπίτι της Αμαλίας, όπου έχει λιποθυμικό σοκ και η Αμαλία πιστεύει πως είναι έγκυος. Αμέσως χτυπάει «συναγερμός» στο ζευγάρι, το οποίο έχει να κάνει έρωτα πάνω από έναν μήνα και η κοπέλα ανησυχεί μήπως έμεινε έγκυος στο διάστημα που ήταν στην Αίγινα με τον Αλέξανδρο. Τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από στρες, το οποίο βιώνει η κοπέλα μετά τον θάνατο της Αμάντα.

Ο Τόνυ και η Άννα προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με το πτώμα της dealer, την οποία όπως αποκαλύπτεται αργότερα «εξαφάνισε» η Μαργκώ που είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι τους για να ξεμπροστιάσει το γιο της για τη χρήση κόκας.

Τέλος, στην Αίγινα φτάνει ο Μαζαράκης, ο οποίος ψάχνει τη Νίνα για να της κλείσει το στόμα. Λίγο πριν πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο, η κοπέλα τον βλέπει και τρέχει γρήγορα σε ένα στενό και τηλεφωνεί στην Τατιάνα. Η νεαρή χορεύτρια μιλάει για όλα στην αστυνόμο, η οποία της υπόσχεται πως θα την έχει πλέον υπό την ασφάλειά της και κανείς δεν θα την πειράξει!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Αυτός είναι ο περιβόητος Ρίτσαρντ! (video)
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY