Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Άννα σε παράκρουση – Το πτώμα της Αμάντα εξαφανίστηκε! – Ο Ρίτσαρντ στο Λονδίνο! – Ο Ορφέας σκοτώνει τη Δέσποινα! – Από πού γνωρίζονται Άλεξ & Στέφανος; (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Άννα σε παράκρουση – Το πτώμα της Αμάντα εξαφανίστηκε! – Ο Ρίτσαρντ στο Λονδίνο! – Ο Ορφέας σκοτώνει τη Δέσποινα! – Από πού γνωρίζονται Άλεξ & Στέφανος; (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Άννα παθαίνει σοκ όταν αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει. Η Αμάντα είναι νεκρή και ο Τόνυ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η κοπέλα όμως έχει πάθει κρίση πανικού και το ζευγάρι φεύγει από το σπίτι του, ώστε να μην ακούσει η γειτονιά τι συμβαίνει ανάμεσά τους και αντιληφθούν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το πρωί, όμως, όταν επιστρέφουν το πτώμα της dealer λείπει και η Άννα αναστατώνεται ακόμη περισσότερο, πόσω μάλλον όταν ο άντρας της λέει πως ίσως να τους παρακολουθούσαν και να ετοιμάζονται να τους εκβιάσουν. Η κοπέλα είναι σε άσχημη κατάσταση. Λέει ψέματα στον Αλέξανδρο και τη μητέρα της, πως είναι άρρωστη, και εκείνοι την πιστεύουν. Όχι όμως και η Νικόλ που πηγαίνει στο σπίτι της για να δει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.

Ο Τόνυ ισχυρίζεται πως η Άννα έχει νευριάσει επειδή ξανακύλησε στην κόκα, όμως η νεαρή χορεύτρια δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, αλλά δεν μιλάει σε κανέναν για τον Γολγοθά που καλείται να περάσει.

Τατουάζ: Έρχεται ο Ρίτσαρντ και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων! (video)

Παράλληλα, ο Τόνυ πρέπει να πει στην Τατιάνα πως δεν μίλησε στην Άννα για να χωρίσουν και της λέει πως είναι άρρωστη και δεν μπορούσε να συζητήσουν κάτι τέτοιο.

Η όμορφη αστυνομικός πιστεύει όλα όσα της λέει ο αγαπημένος της, ενώ ο Γρηγόρης την ενημερώνει πως ανακάλυψαν πού μένει ο καπετάν Γεράσιμος που αποτελεί μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση με την διακίνηση όπλων στην εταιρεία της Μαργκώ και θα δώσει λύση στη δολοφονική επίθεση σε βάρος της Αθηνάς Στεργίου, του Τσαρλς και της Αμαλίας.

Ο Στέφανος, ενώ αγνοεί τα πάντα για την Άννα, βρίσκεται στα Μετέωρα για τα μπετά στο οικόπεδό του, όπου σκοπεύει να χτίσει το σπίτι τους. Εκεί γνωρίζει τον Στέφανο Λαμπίρη, τον οποίο όπως λέει από κάπου ξέρει, αλλά αδυνατεί να θυμηθεί, ενώ ο Βολιώτης επιχειρηματίας φαίνεται πως κρύβει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τον Σάκη.

Ο αδερφός του, ο Δημήτρης, είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και εκείνος είχε κάνει αγώνα για να τον σώσει προτού βρεθεί νεκρός με μία σφαίρα στο στήθος του.

Ο Αλέξανδρος, από την πλευρά του, ετοιμάζεται να έρθει σε απευθείας κόντρα με τον Σάκη, επειδή εμπλέκεται στις σχέσεις του με τη Λήδα και επηρεάζει με τις απόψεις του την Όλγα, η οποία θέλει να μην επηρεαστεί η σχέση της με τον σύντροφό της.

Ο Ορφέας, ενώ λέει στην Ελένη πως πάει στην Καλαμάτα για δουλειές, ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη και παρακολουθεί τη Δήμητρα, την πρώην κοπέλα του Άγγελου. Εκεί όμως βρίσκεται και ο φίλος του, τον οποίο βλέπει να φιλιέται με την κοπέλα που μπαίνει οριστικά στο στόχαστρό του. Αφού τσεκάρει τις κινήσεις της αποφασίζει να χτυπήσει και να σκοτώσει την κοπέλα, κάτι που κάνει πράξει. Ωστόσο, αγνοεί πως μέσα στο σπίτι βρίσκεται ο Άγγελος, ο οποίος σοκάρεται με την εικόνα του πτώματος!

Τέλος, η Μαργκώ ενημερώνεται πως ο Ρίτσαρντ είναι στο Λονδίνο και του αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή του. Εκείνος όμως το αγνοεί και φαίνεται πως ετοιμάζεται να αιφνιδιάσει τη συνεργάτιδά του, όπως και τον Τόνυ που προσπαθεί να δει τι θα κάνει τώρα με το πτώμα της Αμάντα που εξαφανίστηκε.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY