Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα! – Η Άννα χωρίζει τον Τόνυ – Έτοιμος να παραδοθεί ο Ορφέας! – Ο Στέφανος φλερτάρει την Όλγα! (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τατουάζ: Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα! – Η Άννα χωρίζει τον Τόνυ – Έτοιμος να παραδοθεί ο Ορφέας! – Ο Στέφανος φλερτάρει την Όλγα! (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:50.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια 115 + 116

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. Από την άλλη, ο Ορφέας συγκλονίζεται από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η πράξη του και βασανίζεται από φριχτές τύψεις, ενώ η παρόρμησή του να παραδοθεί στην αστυνομία γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του. Στο μεταξύ, η Άννα στο Λονδίνο περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα.

Ο Άλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο και οι εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα.

Παράλληλα, στα Μετέωρα, ο Στέφανος κάνει όλο και περισσότερο παρέα με την Όλγα και τον Σάκη, οι οποίοι ούτε καν υποψιάζονται το μεγάλο μυστικό που κρύβει….

Ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα ότι ζήτησε απ’ την Άννα να χωρίσουν. Ο Άγγελος, κλεισμένος στο κρατητήριο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα να χάσει την ψυχραιμία του και να οδηγηθεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικίνδυνες να βγάλουν στο φως τη σκοτεινή του πλευρά.

Ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Άννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει ως σπάσιμο νεύρων από πλευράς της. Ο Στέφανος, κάνει το τραπέζι στον Σάκη και στην Όλγα, όπου την φλερτάρει διακριτικά. Η Αμαλία προτείνει στην Τατιάνα να παίξει ένα παιχνίδι που θα ξεσκεπάσει την Μαργκώ και η αστυνόμος συμφωνεί.

Προσπαθώντας να ξεπεράσει τον Θεοχάρη, η Βέρα ζητάει απ’ την Τόνια να μεσολαβήσει για ένα νέο ραντεβού με τον Μιχάλη… Στο μεταξύ, μετά από την πολυήμερη αδιαφορία του, ο Ρίτσαρντ εμφανίζεται στη Μαργκώ.

Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;

Δείτε το τρέιλερ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Αυτός είναι ο περιβόητος Ρίτσαρντ! (video)
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY