Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;

Στα τελευταία επεισόδια του Τατουάζ είδαμε πως η Άννα άθελά της σκοτώνει την Αμάντα. Η κοπέλα σοκάρει και η ψυχολογική πίεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες είναι τέτοια που θα την οδηγήσει σε λιποθυμικό επεισόδιο.

Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;

Στα τελευταία επεισόδια του Τατουάζ είδαμε πως η Άννα άθελά της σκοτώνει την Αμάντα. Η κοπέλα σοκάρει και η ψυχολογική πίεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες είναι τέτοια που θα την οδηγήσει σε λιποθυμικό επεισόδιο.

Η κοπέλα ενώ είναι σε νευρική κρίση, αρνείται να μιλήσει στον Αλέξανδρο και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από το θάνατο της dealer που τροφοδοτούσε με κόκα τον Τόνυ.

Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για την Άννα, όταν η αστυνομία θα ανακαλύψει το πτώμα της Αμάντα, το οποίο είχε εξαφανιστεί την επόμενη μέρα του τραγικού δυστυχήματος στο σπίτι της.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά εκείνη τον πείθει να μην ταξιδέψει στο Λονδίνο και οι παράλληλες εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα.

Ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Άννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει ως σπάσιμο νεύρων από πλευράς της. Ο νεαρός εφοπλιστής, από την πλευρά του, καλείται από την αστυνομία να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για το θάνατο της Αμάντα και η Άννα βρίσκεται στον απόλυτο πανικό.

Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!

Η Άννα κάνει κάτι που κανείς δεν περίμενει, πόσω μάλλον ο Τόνυ, καθώς αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αναστατωμένη η Νικόλ, από την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας, τηλεφωνεί κρυφά στον Αλέξανδρο, ο οποίος δίχως να χάσει χρόνο, φτάνει στο Λονδίνο.

Ευτυχώς η Άννα είναι καλά, όμως τα χάνει από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του αγαπημένου της. Προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αποφύγει τις ερωτήσεις του για το τι συμβαίνει. Ο Άλεξ, όμως, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μάθει την αλήθεια και μετά τις ασφυχτικές πιέσεις του, η κοπέλα του αποκαλύπτει τα πάντα και η εξομολόγησή της τον σοκάρει.

Ο Θεοχάρης λίγο αργότερα βλέπει την Άννα μαζί με τον Αλέξανδρο και χωρίς δεύτερη σκέψη του επιτίθεται! Η νεαρή χορογράφος έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον πατέρα της για τον Αλέξανδρο, ο οποίος στη συνέχεια την πιέζει να πάει στην αστυνομία και εκείνη αντιδράσει με έντονο τρόπο απέναντι του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Αυτός είναι ο περιβόητος Ρίτσαρντ! (video)
Τατουάζ: Η Άννα σε παράκρουση – Το πτώμα της Αμάντα εξαφανίστηκε! – Ο Ρίτσαρντ στο Λονδίνο! – Ο Ορφέας σκοτώνει τη Δέσποινα! – Από πού γνωρίζονται Άλεξ & Στέφανος; (vids)
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY