Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να μεσολαβήσει, αλλά… (trailer)

Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.

Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να μεσολαβήσει, αλλά…  (trailer)

Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.\r\n\r\nΣτα νέα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» οι συγκλονιστικές στιγμές θα σας κάνουν να δακρύσετε και να συγκινηθείτε. Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά στις 21.00 μόνο στον ΑΝΤ1.\r\n\r\nΤρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 – 475o επεισόδιο\r\n\r\nΠερίληψη: Ο Ματθαίος αντιμετωπίζει πολύ σκληρά την Αναστασία που έχει πάει στην Κύπρο, προκειμένου να τα βρούνε. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να μεσολαβήσει, αλλά ο Ματθαίος είναι αμετάπειστος, γεγονός που βυθίζει σε απελπισία την Αναστασία, που τώρα έχει καταλάβει το λάθος της.\r\n\r\nΟ Πάτροκλος σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χρυσάνθη και στη συνέχεια στον Διαμαντή, λέγοντάς του ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση θα τον οδηγήσει εκτός ελέγχου.\r\n\r\nΟ Σήφης, έξαλλος με τη μεταστροφή της Αναστασίας, θα κατηγορήσει τη Μελίνα για τη διαμεσολάβησή της και θα της μιλήσει πολύ σκληρά. Η Δάφνη έχει πάει στην Κύπρο, προκειμένου να ξεχάσει τον Άρη και να αποφύγει τον πειρασμό, προκαλώντας τρελά γέλια στη Μελίνα και τον Αχιλλέα, που διασκεδάζουν πολύ με την κατάσταση.\r\n\r\nΗ αστυνομία συλλαμβάνει τη Λουκία στα Χανιά, ως συνένοχο του Νικηφόρου. Η Όλγα, απογοητευμένη, μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι του Σήφη.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Μία γνωριμία από τα παλιά φέρνει εξελίξεις (pic)\r\nΗ επιστροφή της Αναστασίας Δρακά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της (video)\r\nDanSing For You 5: Οι ηθοποιοί του Μπρούσκο στο 4ο live (vids)\r\nΜπρούσκο: Απρόσμενη η αντίδραση του Αχιλλέα στα λουλούδια του Σήφη (trailer)\r\nΤέσσερις πρωτιές για το Μπρούσκο! – Ξεπέρασε Μουρμούρα και Συμμαθητές!\r\nΜπρούσκο: Αχιλλέας και Αλεξάνδρα ξανά μαζί;\r\nΜπρούσκο: Επιστρέφει σύντομα η «γιαγιά Ανδριανή» (pic)\r\nΜπρούσκο – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το παρασκήνιο των γυρισμάτων στη Ρουμανία (pics)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τη Ρουμανία!\r\nΑποκαλύψεις για Μπρούσκο και μετά Μπρούσκο-εποχή από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (vid)\r\nΜπρούσκο: Η αποκάλυψη της Χρυσάνθης οδηγεί τον Πάτροκλο στην αυτοκτονία!\r\nΤο Μπρούσκο θα γίνει βιβλίο; – Τι απαντά η Βάνα Δημητρίου!\r\nΜπρούσκο: Θα χωρίσουν Αχιλλέας-Μελίνα; – Η απάντηση της Βάνας Δημητρίου\r\nΜπρούσκο: Ποιο παιδί των Ματθαίων μένει παράλυτο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY