Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Καλημέρης για Eurovision/Σάττι: «Κακή πρόβα σημαίνει καλός τελικός! Χωρίς προβληματάκια δεν κερδίζεις!»

Έμπειρος και στα θέματα Eurovision ο πρόεδρος του Open.

Καλημέρης για Eurovision/Σάττι: «Κακή πρόβα σημαίνει καλός τελικός! Χωρίς προβληματάκια δεν κερδίζεις!»

Ένας από τους ειδήμονες στο θέμα Eurovision, ο Τζώνη Καλημέρης, που ως διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ βρέθηκε στον διαγωνισμό με την Καλομοίρα, μπήκε στο πλατό της Κατερίνας Ζαρίφη για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο τον αποψινό ημιτελικό όπου θα δούμε τη Μαρίνα Σάττι.

Ο νυν πρόεδρος του Open είπε στην Οδό Ζαρίφη: «Η Μαρίνα θα περάσει σίγουρα στον τελικό, κακή πρόβα σημαίνει καλός τελικός.

Το πρόβλημα που θα έχει η Μαρίνα είναι αν όντως έχει θέμα στο λαιμό είναι η χθεσινή πρόβα για τις κριτικές επιτροπές. Η Μαρίνα πρέπει να είναι πολύ καλή γιατί με βάση αυτό θα βαθμολογήσουν. Οι επιτροπές την έχουν δει ήδη και έχουν ψηφίσει. Επίσης τη μαγνητοσκοπούν ώστε σε περίπτωση που υπάρξει κάποια στραβή την ώρα της μετάδοσης να έχουν μπακ απ όλα τα κανάλια που μεταδίδουν τη Eurovision.

H Kαλομοίρα είχε προβληματάκια, ήταν όντως άρρωστη. Χωρίς προβληματάκια δεν κερδίζεις. Όταν τα έχεις σου φεύγει το αίσθημα ότι θα σκίσεις και συγκεντρώνεσαι ακόμα περισσότερο. Δεν λέω ότι πρέπει να υπάρχουν προβλήματα.

Έχω ξεχωρίσει με διαφορά την Κροατία. Μου άρεσε και της Ελβετίας αλλά είναι τόσο δυνατή στο κοινό η Κροατία που δύσκολα οι επιτροπές θα τη φέρουν τούμπα.

Πάρα πολύ καλή η μικρή της Κύπρου».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY