Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η επιστροφή της Αναστασίας Δρακά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της (video)

Σοκ είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα ο τραυματισμός της Αναστασίας Δρακά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της με τον Κρίστοφερ Γεωργίου για το 3ο live του φιλανθρωπικού σόου στην Κύπρο, DanSing For You 5.

Η επιστροφή της Αναστασίας Δρακά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της (video)

Σοκ είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα ο τραυματισμός της Αναστασίας Δρακά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της με τον Κρίστοφερ Γεωργίου για το 3ο live του φιλανθρωπικού σόου στην Κύπρο, DanSing For You 5. \r\n\r\nΗ γνωστή χορογράφος μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο Μπρούσκο επέστρεψαν στη σκηνή του σόου και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n\r\n

\r\n\r\nΕιρήνη Κοτσώνη\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΤέσσερις πρωτιές για το Μπρούσκο! – Ξεπέρασε Μουρμούρα και Συμμαθητές!\r\nΜπρούσκο: Αχιλλέας και Αλεξάνδρα ξανά μαζί;\r\nΜπρούσκο: Επιστρέφει σύντομα η «γιαγιά Ανδριανή» (pic)\r\nΠότε θα είναι καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ο Ανδρέας Γεωργίου\r\nΜπρούσκο – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το παρασκήνιο των γυρισμάτων στη Ρουμανία (pics)\r\nΑναστασία Δρακά: Περιέγραψε τον σοκαριστικό τραυματισμό της (vid)\r\nΤραυματισμός σοκ για ηθοποιό του Μπρούσκο! (video)\r\nΤο Μπρούσκο έφτασε στη Ρουμανία για γυρίσματα! (pics-video)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τη Ρουμανία!\r\nΑποκαλύψεις για Μπρούσκο και μετά Μπρούσκο-εποχή από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (vid)\r\nΜπρούσκο: Η αποκάλυψη της Χρυσάνθης οδηγεί τον Πάτροκλο στην αυτοκτονία!\r\nΤι αλλάζει σε Μπρούσκο, Συμμαθητές και Ταμάμ;\r\nΤο Μπρούσκο θα γίνει βιβλίο; – Τι απαντά η Βάνα Δημητρίου!\r\nΜπρούσκο: Θα χωρίσουν Αχιλλέας-Μελίνα; – Η απάντηση της Βάνας Δημητρίου\r\nΤα «Δίδυμα Φεγγάρια»… τραγουδούν και το «Μπρούσκο»… χορεύει! (vid)\r\nΜπρούσκο: Ποιο παιδί των Ματθαίων μένει παράλυτο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY