Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η Μαρία Φραγκάκη καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τη νοσηλεία της: «Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από παράλειψη γιατρού»

"Είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών", αποκαλύπτει η Μαρία Φραγκάκη.

Η Μαρία Φραγκάκη καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τη νοσηλεία της: «Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από παράλειψη γιατρού»

Την Μαρία Φραγκάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου το πρωινό της Πέμπτης.

Η γοητευτική συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά μίλησε για την περιπέτεια υγείας που την κράτησε εκτός εκπομπής, για λίγες ημέρες, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ειδικότερα, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών. Από λάθος ιατρικό, από παράλειψη του γιατρού, μπήκα σε μια περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, πάρα πολύ και όλα αυτά από παράλειψη γιατρού».

«Βέβαια και μίλησα μαζί του και τα ξέρει όλα αυτά. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ και νομικά, θα δούμε. Δεν είναι κάτι που θα το μοιραστώ τώρα, σε αυτή την φάση. Επειδή έγινε πολύ ξαφνικά, πολύ απότομα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από το πουθενά, θα δούμε. Ήθελα να το αφήσω λίγο πίσω, μεσολάβησε και το Πάσχα που πραγματικά είχα ανάγκη να φύγω λίγο και να ξεκουραστώ, θα δούμε πως θα εξελιχθεί και πως θα κινηθώ».

«Δεν έχω ιδέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Φαίη για το τι ενδεχομένως σκέφτεται να κάνει και δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Φραγκάκη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY