Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Επίθεση… αγάπης στους ηθοποιούς του «Μπρούσκο» (pics)

«Πραγματικά η “μπρουσκοσυμμετοχή” είναι τεράστια. Χιλιάδες κόσμου βλέπουν Μπρούσκο με πώρωση, ενώ πριν δεν έβλεπαν άλλη σειρά στην τηλεόραση», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Κούλλης Νικολάου όσον αφορά την αντίδραση που έχουν στο πρόσωπό του και όχι μόνο οι τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Επίθεση… αγάπης στους ηθοποιούς του «Μπρούσκο» (pics)

«Πραγματικά η “μπρουσκοσυμμετοχή” είναι τεράστια. Χιλιάδες κόσμου βλέπουν Μπρούσκο με πώρωση, ενώ πριν δεν έβλεπαν άλλη σειρά στην τηλεόραση», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Κούλλης Νικολάου όσον αφορά την αντίδραση που έχουν στο πρόσωπό του και όχι μόνο οι τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. \r\n\r\nΑυτό αποδείχθηκε για άλλη μία φορά χθες, όταν οι συντελεστές του Μπρούσκο βρέθηκαν στα Χανιά για τα γυρίσματα του Β’ Κύκλου της σειράς και πήγαν στο Παλιό Λιμάνι της πόλης.\r\n\r\nΕκεί πλήθος κόσμου θέλησε να φωτογραφηθεί ή να πάρει ένα αυτόγραφο από τους αγαπημένους του ηθοποιούς ή να τους εκφράσει την αγάπη του, αφού έχουν «δεθεί» με αρκετούς από αυτούς.\r\n\r\nΌπως ήταν φυσικό, στο επίκεντρο βρέθηκαν ο «Ματθαίος», ο «Αχιλλέας» (Ανδρέας Γεωργίου) και η «Μελίνα» (Ελένη Βαίτσου), οι οποίοι έβγαλαν… εκατοντάδες φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους.\r\n\r\nΔείτε όλες τις φωτογραφίες από τα χθεσινά γυρίσματα στα Χανιά\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Είναι και το Ηράκλειο μαζί μας!!!!

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

\r\n\r\n

\r\n\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Χανια και Ηράκλειο 2 σε 1! Ετσι περνάμε στα γυρισματα μας στα Χανια.. #μπρουσκο #mprousko

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Theocharis Ioannidis C (@teo__harris) στις

\r\n\r\n

\r\nhttps://instagram.com/p/13Rn6YrfWR/\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΟ Αποστόλης Τότσικας απαντά στις φήμες: Θα γίνει πατέρας; (video)\r\n\r\nΓεωργίου και Βαΐτσου γυμνοί στην μπανιέρα! (video)\r\n\r\nΑντώνης Καρυστινός: «Νομίζω θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή…»\r\n\r\nΟ Γεωργίου δεν… μασάει και έγινε νονός! (pics)\r\n\r\nΟ Θεοχάρης Ιωαννίδης γυμνός στο κρεβάτι του! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY