Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γεωργίου και Βαΐτσου γυμνοί στην μπανιέρα! (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου και τον δείχνει να είναι μαζί στη μπανιέρα με την Ελένη Βαΐτσου.

Γεωργίου και Βαΐτσου γυμνοί στην μπανιέρα! (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου και τον δείχνει να είναι μαζί στη μπανιέρα με την Ελένη Βαΐτσου.\r\n\r\nΟι δύο δημοφιλείς πρωταγωνιστές του Μπρούσκο είναι γυμνοί (;) και το σώμα τους καλύπτεται από αφρό, με τον οποίο παίζουν και δείχνουν να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

#mprousko #film&fun with @vaitsou_eleni

\r\n

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

\r\n\r\n

\r\n\r\nΑντώνης Καρυστινός: «Νομίζω θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή…»\r\n\r\nΟ Γεωργίου δεν… μασάει και έγινε νονός! (pics)\r\n\r\nΟ Θεοχάρης Ιωαννίδης γυμνός στο κρεβάτι του! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Το ανατριχιαστικό ατύχημα της Αναστασίας! (video)\r\n\r\nΜπρούσκο: Η επιστροφή του «Σήφη»! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Η Μελίνα τα… σπάει, κυριολεκτικά! (vid)\r\n\r\nΟι πασχαλινές διακοπές των ηθοποιών του Μπρούσκο (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY