Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Αποστόλης Τότσικας απαντά στις φήμες: Θα γίνει πατέρας; (video)

Εδώ και αρκετές μέρες λέγεται ότι η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη περιμένει το πρώτο παιδί της από το σύντροφό της, Αποστόλη Τότσικα.

Ο Αποστόλης Τότσικας απαντά στις φήμες: Θα γίνει πατέρας; (video)

Εδώ και αρκετές μέρες λέγεται ότι η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη περιμένει το πρώτο παιδί της από το σύντροφό της, Αποστόλη Τότσικα.\r\n\r\nΟι ψίθυροι ξεκίνησαν από την απουσία της Ρούλας Ρέβη από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο κύκλος με την κιμωλία», όπου ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί.\r\n\r\nΣήμερα το μεσημέρι ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έδωσε τη δική του απάντηση για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως, του ευχήθηκαν τα καλύτερα αν όντως ισχύει.\r\n\r\nΔείτε τι είπε:\r\n

\r\n\r\n Γεωργίου και Βαΐτσου γυμνοί στην μπανιέρα! (video)\r\n\r\nΑντώνης Καρυστινός: «Νομίζω θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή…»\r\n\r\nΟ Γεωργίου δεν… μασάει και έγινε νονός! (pics)\r\n\r\nΟ Θεοχάρης Ιωαννίδης γυμνός στο κρεβάτι του! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Το ανατριχιαστικό ατύχημα της Αναστασίας! (video)\r\n\r\nΜπρούσκο: Η επιστροφή του «Σήφη»! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Η Μελίνα τα… σπάει, κυριολεκτικά! (vid)\r\n\r\nΟι πασχαλινές διακοπές των ηθοποιών του Μπρούσκο (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY