Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Άννα ξεμπροστιάζει τον Δημήτρη στην Αθηνά (Βίντεο)

Τι θα δούμε προσεχώς στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Άννα ξεμπροστιάζει τον Δημήτρη στην Αθηνά (Βίντεο)

Ένα βίντεο από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega δημοσίευσε ο Αντρέας Γεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς έβαλε ως ιστορία ένα σποίλερ, στο οποίο φαίνεται η Άννα να πηγαίνει στο σπίτι που μένει η Αθηνά με τον Δημήτρη και να ζητάει τον λόγο από την «αφεντικίνα» της, επειδή – σύμφωνα με τα λεγόμενά της- δεν επιτρέπει στον γιο της να είναι μαζί.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία δικαιολογία του νεαρού άντρα στην κοπέλα, την οποία είδαμε στα τελευταία επεισόδια να φλερτάρει επίμονα και, μάλιστα, να νοικιάζει σπίτι στον Πύργο για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Φαίνεται, όμως, ότι η μεταξύ τους δεν προχώρησε και ο Δημήτρης έψαξε κάποιον τρόπο να αποφύγει την Άννα, η οποία δείχνει αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, αγνοώντας την πραγματική σχέση που έχει ο άντρας που είναι ερωτευμένη με την Αθηνά.

Δείτε το Spoiler που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY