Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Άδοξο και τραγικό το μέλλον τριών ζευγαριών

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Άδοξο και τραγικό το μέλλον τριών ζευγαριών

Άδοξο αναμένεται το μέλλον για μερικά ζευγάρια, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Ποια είναι λοιπόν αυτά που θα χωρίσουν;

Αρχικά, παρόλο που το πιο αγαπημένο ζευγάρι είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος, αυτοί δεν θα έχουν αίσιο τέλος καθώς ο Φίλιππος θα δολοφονηθεί σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα για τους φόνους που έχει κάνει Χάιδω στο παρελθόν.

Ούτε όμως ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου δεν θα κυλήσει καλά. Η υπερβολική δουλειά που έχει πέσει πάνω στον Μάνο τον αναγκάζει να είναι μονίμως κουρασμένος ή να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και σε συνδυασμό με την κατάσταση στο σπίτι με την Αμαλία, τον οδηγούν στο να αρχίσει να παίρνει αμφεταμίνες. Έτσι, ο Μάνος αρχίζει να εθίζεται στις αμφεταμίνες με αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά του. Γίνεται νευρικός και κάποιες φορές έχει βίαια ξεσπάσματα, κάτι που τρομάζει τη Μαρίνα, η οποία δεν τον αναγνωρίζει.

Άσχημο τέλος θα έχουν όμως και ο Χρήστος με την την Αριάδνη, μιας και δεν θα μαζί. Η κοπέλα μετά το χωρισμό τους φεύγει στην Αθήνα για να βρει την Ιουλία κι έτσι, κάνει μία νέα αρχή με τη μητέρα της. Η Ιουλία αγκαλιάζει την κόρη της και προσπαθεί να την συμβουλέψει για το σωστό.

Έτσι, το μέλλον αυτών των 3 ζευγαριών στην Γη της Ελιάς θα είναι άδοξο και θα περάσουν από πολλές φουρτούνες…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY