Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Το φλερτ στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου – «Είσαι άγγελος! Με έχεις τρελάνει, τι μάτια είναι αυτά»

Ξετρελάθηκε με τη δημοσιογράφο.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Το φλερτ στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου – «Είσαι άγγελος! Με έχεις τρελάνει, τι μάτια είναι αυτά»

Στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα, βρήκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή την Eurovision 2024 και τη συμμετοχή της Ιρλανδίας που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ωστόσο, περισσότερο επικεντρώθηκε στη Χρίσλα εκφράζοντας τον θαυμασμό του αφού σε κάθε πλάνο της τής έκανε και από ένα κοπλιμέντο!

«Άσε εκεί την εικόνα ρε παιδί μου. Δεν θα ήταν καλύτερη παρουσιάστρια από τους τύπους που ακούγονται; Θα τραγουδούσα Διονυσίου και Καζαντζίδη. Τι λουλούδι είσαι εσύ; Είσαι ο άγγελος. Όλο το πάνελ εκπέμπεται μια αισιοδοξία, φως. Η Eurovision είναι σκοτάδι, σατανιστές!

Την επόμενη φορά πρέπει να με δέσετε χέρια και πόδια για το ξαναδώ (σσ Ιρλανδία). Με ενόχλησε η μαύρη μαγεία, δεν ακούς στίχους αλλά κραυγές ζούγκλες, ξόρκια. Η Eurovision είναι μια μουσική πλατφόρμα που προσπαθείς να αναδείξεις ταλέντα. Δηλαδή αυτό το φετινό έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Πιστεύω ότι η μουσική δεν έχει όρια, εδώ μιλάμε για μια μουσική παρακμή. Δεν ακούς στίχο, μουσική!», ανέφερε αρχικά.

Όταν έγινε κοντινό πλάνο στη Χρίσλα, είπε: «Με έχεις τρελάνει, τι μάτια είναι αυτά! Κοίτα τα μάτια της, τα χείλη της. Εγώ είμαι βιτσιόζος, μου αρέσουν τα νεύρα. Και μαστίγιο να έχεις!».

Η δημοσιογράφος από την πλευρά της απαντώντας σε ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα, πρόσθεσε: «Ο κ. Ψωμιάδης ήταν πάντα γοητευτικός».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY