Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Νέος άντρας για την Αφροδίτη μετά τον Χρήστο

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Νέος άντρας για την Αφροδίτη μετά τον Χρήστο

Μπορεί ο παράνομος δεσμός Αριάδνης και Χρήστου να έχει προσωρινά διακοπεί στην Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν θα αργήσει η στιγμή που η Αφροδίτη θα τα μάθει όλα.

Η τελευταία θα έρθει κοντά με την Αριάδνη όσο περνούν τα επεισόδια και οι τύψεις της δεύτερης για τα όσα νιώθει για τον άντρα της θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Δεν θα της αποκαλύψει τίποτα, ωστόσο η αλήθεια θα βγει στο φως.

Η Αφροδίτη θα μάθει για την απιστία του Χρήστου και θα πληγωθεί βαθύτατα, μιας και δεν μπορεί να πιστέψει πως οι δύο άνθρωποι που πίστευε ότι βρίσκονταν στο πλευρό της την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Χρήστος θα κάνει ό,τι μπορεί για να απαλύνει το χτύπημα, όμως η Αφροδίτη δεν ακούει τίποτα ενώ θα γίνει ακόμα πιο έξαλλη, μόλις μάθει πως υπήρχαν πρόσωπα στο άμεσο περιβάλλον της που γνώριζαν για τον παράνομο δεσμό Χρήστου – Αριάδνης, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Οι πρώτες σκέψεις της λοιπόν είναι να τα μαζέψει και να φύγει το συντομότερο από την Αρεόπολη, αφήνοντάς τα όλα πίσω. Ωστόσο, διάφορα spoilers θέλουν τελικά την Αφροδίτη να παραμένει στην Μάνη μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο κι αυτό γιατί ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της και θα της δώσει ελπίδα για το μέλλον.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY