Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ελένη Βαΐτσου: Θα παίξει στη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου;

Σε συζητήσεις με τον Αντρέα Γεωργίου για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega φέρεται να βρίσκεται η ηθοποιός που αγαπήθηκε από το «Μπρούσκο».

Ελένη Βαΐτσου: Θα παίξει στη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου;

Την επιτυχημένη συνταγή του Μπρούσκο ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο Αντρέας Γεωργίου στο Mega, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωση για την αποκλειστική συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο και πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο επιτυχημένος δημιουργός μαζί με την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου είναι η καθημερινή σειρά «Η γη της Ελιάς».

Πρόκειται για μία σειρά που θα βασιστεί η prime time ζώνη του καναλιού της Συγγρού και φιλοδοξεί να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (2021/2022).

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν πως συζητούν για τη συμμετοχή τους στη νέα δραματική σειρά είναι η Ελένη Βαΐτσου.

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Μπρούσκο στον ANT1 την τετραετία 2013-2017, ως η Μελίνα που μπήκε στην καρδιά του Αχιλλέα και μαζί έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα που οδήγησε σε ένα χαρούμενο happy end.

Η Βαΐτσου είχε συμμετάσχει για μερικά επεισόδια και στο «Κόκκινο Νυφικό» της γνωστής τριάδας των επιτυχών στον Alpha, ενώ στη συνέχεια την είδαμε στην κωμική σειρά «Ελεύθερη Σχέση» του Open.

Παράλληλα, συμμετείχε σε σπουδαίες θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, όπως το Grease και το Ράφτης κυριών, ενώ στη συνέχεια ήταν στο «Μαουτχάουζεν» και στην παράσταση «Μίκης Θεοδωράκης: “Ποιος τη ζωή μου”».

Εκτός όλων των άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός δοκιμάστηκε και στο ρόλο της παρουσιάστριας, καθώς το 2019 την είδαμε στο «The Tourίστες» του ΣΚΑΪ μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο και έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της, στα ταξίδια που τόσο πολύ αγαπάει.

Ακολουθήστε τη σελίδα «Η γη της ελιάς FanPage»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Βαΐτσου: Το… άλμπουμ των φετινών διακοπών της! (pics)

Αντρέας Γεωργίου: Αντιδράσεις για τη μεταγραφή του στο Mega και το παρασκήνιο

8 Λέξεις: Πεθαίνει η Ρωξάνη!

8 Λέξεις: Τα πρώτα επεισόδια του 2021!

Αντρέας Γεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την συμφωνία με το Mega

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY