Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αντρέας Γεωργίου: Αντιδράσεις για τη μεταγραφή του στο Mega και το παρασκήνιο

Ο γνωστός δημιουργός, ενώ συζητούσε με τον ΣΚΑΪ και όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο στο κανάλι του Φαλήρου, ανακοινώθηκε η συνεργασία του με εκείνο της Συγγρού.

Αντρέας Γεωργίου: Αντιδράσεις για τη μεταγραφή του στο Mega και το παρασκήνιο

Για άλλη μία φορά ο Αντρέας Γεωργίου τα κατάφερε περίφημα! Αποτελεί το «talk of the town» λίγο πριν φύγει το 2020, με την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στο Mega τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο γνωστός δημιουργός, ενώ συζητούσε με τον ΣΚΑΪ και όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο στο κανάλι του Φαλήρου, ανακοινώθηκε η συνεργασία του με εκείνο της Συγγρού.

Έκπληξη, αλλά από εκείνες που αρέσκεται να κάνει τα τελευταία χρόνια. Πρώτα με τον ANT1, μετά την τεράστια επιτυχία του Μπρούσκο, που είχε τα παράπονά του για το γεγονός πως η σειρά προβλήθηκε σε περισσότερες από 54 χώρες και δεν πήρε ούτε σεντ και μετά με τον Alpha μετά την επιτυχία του «Τατουάζ» (και παρά την αποτυχία του «Κόκκινου Νυφικού»).

Πρόσωπο-κλειδί στην όλη ιστορία ο Κωνσταντίνος Σούσουλας, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε διευθυντής προγράμματος στο Mega και είχε συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου στον Alpha.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «χρωστούμενα», λόγω της τοποθέτησης της σειράς «Αστέρια στην άμμο» σε… ακατάλληλη ώρα για το κοινό της τριάδας των επιτυχιών.

Ωστόσο, σύσσωμος ο διαδικτυακός Τύπος και οι καλά γνωρίζοντες εκφράζουν την αντίθεσή τους στον τρόπο που έγινε αυτή η ανακοίνωση, αν και στις 4 Δεκεμβρίου είχαμε προαναγγείλει εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα στα τέλη Δεκεμβρίου/αρχές Ιανουαρίου.

Πρώτα από όλα γιατί δεν ήταν σωστή η στάση του απέναντι στον ΣΚΑΪ, που μέχρι σήμερα έχει τηρήσει στο ακέραιο όλα όσα είχαν συμφωνηθεί, και ενώ το «8 Λέξεις» μέχρι την περσινή σεζόν δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δεν προχώρησε ποτέ σε καμία αλλαγή.

Παράλληλα, στήριξε τη σειρά και με την απόφαση να προβάλλεται ένα επιπλέον επεισόδιο κάθε Παρασκευή, λόγω της επιστροφής του Survivor από το οποίο «τσίμπησε» ποσοστά τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος θεωρείται ο επικεφαλής της Make It Productions, είναι ένας άνθρωπος που αρέσκεται στα ρίσκα. Και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, με τα αποτελέσματα να είναι μοιρασμένα.

Δεν θα κρίνουμε την απόφασή του, αυτό το κρίνει ο κόσμος και οι συνεργάτες στα κανάλια με τους οποίους έχει δουλέψει. Το θέμα είναι ότι «χτύπησε» άσχημα αυτή η κίνησή του και, μάλιστα, όταν είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, και έχουμε μπροστά μας άλλους έξι μήνες για το «8 Λέξεις» που οι εξελίξεις του αν δεν είναι οι αναμενόμενες ή αρχίσει να κουράζει, μπορεί και το κοινό του να κάνει λόγο για «πούλημα» ενόψει της επόμενης δουλειάς του.

Και η δουλειά όσον αφορά το Mega πρέπει έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Αντρέας Γεωργίου έκανε ένα ταξίδι για να τσεκάρει κάποιους χώρους που θα βασιστεί η «γη της ελιάς»…

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόμβα! Ο Αντρέας Γεωργίου στο Mega!

Επίσημο: Αλλάζουν ώρα οι «8 Λέξεις»!

8 Λέξεις: Έρχονται αλλαγές για τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Αντρέας Γεωργίου: Μένει ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με τις 8 Λέξεις;

8 Λέξεις: «Παγώνει» η σειρά; – Όλο το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY